Hovudside

Hvordan få Leppestift Stain Out of My Pants

by Walther

Hvordan få Leppestift Stain Out of My Pants

Leppestift er en oljebasert type makeup som også inneholder fargestoff. Når leppestift flekker få på buksa, ønsker du å tendens til begge sider av flekken. Nøkkelen til vellykket fjerne leppestift flekker fra bukser eller andre plagg er å løfte flekken fra bukse, heller deretter prøver å gni og skrubb. Tendens til en leppestift flekken på buksa så snart du oppdager det for den enkleste flekkfjerningsprosessen.

Bruksanvisning


•  Dryss talkum på stedet av leppestift flekken på buksa. Bruk nok til grundig dekke leppestift flekken. La talkum å sitte på buksa i 20 minutter for å absorbere oljen fra leppestift flekken.

•  Pensle talkum av leppestift flekken på buksa. Fukt en ren svamp med ammoniakk og DAB på leppestift flekken, som starter på utsiden av flekken og beveger seg inn mot midten. Skylle svamp med kaldt vann, på nytt ammoniakk, og fortsette å DAB til flekken løfter betydelig.

•  Hell forvask klesvask flekkfjerner på det som er igjen av leppestift flekken på buksa. Bruk nok til å dekke flekken og deretter gni forvask inn i flekken med fingertuppene. La forvask på buksene i 10 minutter slik at det kan løsne og løfte restene av leppestiften flekken.

•  Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett 2 ts. av klart hånd oppvask vaskemiddel. Håndvask buksa i såpevann, ta ekstra forsiktighet for å gni såpevann inn i området av leppestift flekken på buksa. Oppvask vaskemiddel er kjent for å kutte fett og vil fungere på noen siste rester av olje igjen fra leppestift flekken.

•  Skyll buksa under kaldt vann, slik at du fjerner all såpe. Klem ut overflødig væske og la buksa henge tørt ute, hvis mulig. Unngå å plassere deg buksene i tørketrommelen før du er sikker på leppestiften flekken er helt fjernet.

Tips og advarsler


  • Når du er borte fra hjemmet og oppdage en leppestift flekk på klærne, DAB på det med et alkoholbasert våtserviett. Alkohol i tørke vil bidra til å fjerne flekken.
  • Prøv aldri å fjerne en pigment flekk med varmt vann som varmen fra vannet vil sette flekken.