Hovudside

Vinyl i bakken bassenger vs. sprøytebetong i bakken bassenger

by Walther

Vinyl i bakken bassenger vs. sprøytebetong i bakken bassenger

Et svømmebasseng er en langsiktig investering som kan være en bakgård ligaen i år. På grunn av penger involvert, er det viktig å ta deg tid til forskning tilgjengelige alternativer. To populære typer bassenger å velge mellom inkluderer sprøytebetong (betong) og de foret med vinyl.

Kostnad


Sprøytebetong bassenger er mye dyrere. Et hus kan betale et gjennomsnitt på $ 15 000 til $ 20.000 mer for en sprøytebetong basseng enn en vinyl-lined bassenget. Forvent å bruke alt fra $ 25,000 til $ 50.000 på en sprøytebetong basseng og ca $ 15.000 til $ 30 000 på en vinyl-lined basseng, avhengig av størrelsen og entreprenør.

Installasjon


Installasjonsperioden er betydelig mer tidkrevende med sprøytebetong bassenger, så det kan ta opp til 12 uker for bassenget for å bli ferdig. Vinyl-lined bassenger kan gjøres i seks til åtte uker, avhengig av været.

Vedlikehold


Vinyl-lined bassenger er ikke like holdbart som sprøytebetong bassenger, og liners vanligvis må skiftes hvert 10. år eller så, til en pris på $ 600 til $ 1.200. På den annen side, sprøytebetong bassenger er mye mer utsatt for smuss på grunn av sin porøse natur. Alger er også mye lettere å fjerne fra vinyl-lined bassenger.

Variety


I motsetning til glassfiber bassenger, både vinyl og sprøytebetong bassenger er lett tilpasset og kan bygges inn i enhver form eller størrelse tenkelig.

Risiko


Sprøytebetong bassenger er spesielt utsatt for bevegelser i jorden, noe som kan utgjøre et problem i jordskjelvutsatte områder. Sementen kunne opprettholde sprekker, noe som resulterer i en reparasjonsregningen i tusenvis av dollar.