Hovudside

Informasjon om Master Guard Røyk og varmedetektorer

by Walther

Informasjon om Master Guard Røyk og varmedetektorer

MasterGuard er et selskap lokalisert i Dallas, Texas og har vært selger brannvern produkter siden 1971. Deres produktserie består av røyk- og varmedetektorer og detektorer for radon, propangass, metangass og karbondioksid. Også hjelper MasterGuard til utdannede familier å minimere brannfare, planlegge trygge utganger og praksis flukt.

MGB-380T


Den MasterGuard MGB-380T røykvarsler er en batteridrevet, ikke-låsende 90dB (decibel) alarm. Den har en full funksjonstest bryter og et insekt skjermen for å forhindre uønskede alarmer. MGB-380T har også en 360 graders åpning for røyk oppføring.

MGEB-400T


Den MGEB-400T er en 120VAC røykvarsler med et 9V batteri backup. Den har en full funksjonstest bryter og et insekt skjermen for å forhindre uønskede alarmer. Det er en ikke låse 90dB alarm med 360 graders åpning for røyk oppføring.

MGEB-380LS


Den MGEB-380LS er en hørselshemmede røykvarsler med en lys strobe. Det er en ikke-låsende 90dB alarm. Den har 360 graders åpning for røyk oppføring, insekt skjerm og en full funksjonstest bryteren.

QR-50


Den MasterGuard QR-50 er en frittstående varmeaktivert brannalarm. Den 117 graders sensor er vurdert for 70 meter med plass.

The Guardian


The Guardian er en komfyr brannalarm / undertrykkelse produkt. Den er montert i USA og har en 106dB alarm. Den er utstyrt med et apparat stenge enheten og diode-type varmesensorer.