Hovudside

Drivhus Instruksjoner

by Walther

Drivhus Instruksjoner

Drivhus tillate deg å plante og høste avlinger og blomster i hele de kaldeste månedene av året. For de som elsker hagearbeid, er et drivhus den perfekte måten å forlenge disse vekstsesonger og øke din årlige avkastning. Nyt året-rundt blomster og grønnsaker og øke din hagearbeid tilfredshet.

Drivhus Typer


Velge drivhus avhenger i stor grad av hvor mye penger du er villig til å bruke, hvor mye plass du har og hvor mye tid du vil bruke på det. Det er to grunnleggende klima kategorier: festet og frittstående.

Vedlagte veksthus er generelt av den gapahuk variasjon. De vil være et glass eller plast struktur som er koblet til ditt hus eller garasje. Drivhus festet til et hus vil koste mindre å varme og kan nås via en dør som fører direkte fra huset ditt. Med en vedlagt drivhus, kan vann og elektrisitet enkelt kobles til huset.

Frittstående drivhus stå på sine egne, atskilt fra enhver bygning. Disse uavhengige glasskonstruksjoner er frittliggende, med sine egne to sider og to ender og minst en inngang. Varme, vann og lys kan være en dyr installasjon, men disse Drivhus gi en mer permanent struktur for plantene dine, og kan vanligvis bygges større enn gapahuk variasjon.

Når du velger hvilken type drivhus du vil, velge den stilen som passer deg best. Du kan velge rette eller buede takskjegget, en lav-pitched tak eller en høy en. Disse er vanligvis personlige preferanser. Hobby drivhus kan kjøpes fra DIY butikker som Lowe-eller Home Depot. De hendig med verktøy og klar til å investere et par helger kan sette sammen sin egen prefabrikert drivhus.

Konstruksjon og plassering


Å maksimere overføring av sollys, bør hobby drivhus har brede lag av glass, en kondenskontroll system for å kontrollere fuktighet drypper på planter og inventar, et regulert taket ventilasjonssystem og glass eller vinyl plast på utsiden av drivhuset for å redusere varmetapet.

Det er vanligvis anbefales at drivhus mot sør, sørøst eller sørvest, med sørvendt å være det beste alternativet for å få gode sol eksponering. West utsatt steder er greit hvis det ikke finnes andre alternativer, men du må finne en slags skygge i løpet av sommeren for å beskytte plantene mot brenning. Husk at et nettsted som får god sommersolen ikke kan få god søndag i vinter. Som vinterdager tilnærming, solens vinkel til horisonten avtar, så ha dette i bakhodet når du velger en plassering med gode solforhold.

Hvis du bare har en nordvendt beliggenhet, er det beste alternativet for å gjøre en vinterhage i drivhuset. Løvverk planter og skygge-elskende planter som orkideer og afrikansk-fioler vil gjøre det bra i vinter uten direkte solen. Du kan også gi lysrør å vokse sol-elskende planter, men husk at oppvarming og belysning kostnadene vil være litt høyere.