Hovudside

Mest populære Makita Tools

by Walther

Mest populære Makita Tools

Kjent for lette, kompakte og kraftige redskaper, utfører Makita en 19-punkts kvalitetskontroll på motorene og overspennings holdbarhet, elektrisk motstand og mekanisk testing av virkningsgrad på verktøy. Enten du trenger å kutte materiale, bore en skrue eller kjøre en spiker, produserer Makita noen av de mest holdbare og populære verktøyet for en arbeidsplassen.

Driller


Makita øvelser kjøre gjennom et bredt spekter av materiale. Noen øvelser funksjoner kan omfatte store utløse brytere, nøkkelfri chuck å sette biter rask og en variabel hastighetsområde fra opptil 2500 omdreininger per minutt. I tillegg har noen øvelser har en 79 decibel rating for en stille drift. Noen vinkel øvelser svinge 90 grader til venstre eller høyre, inkluderer en innebygd LED-lys lyser opp arbeidsområdet og en hastighetsbegrensning ringe for å stoppe overstramming av skruer.

Sager


Du kan finne en rekke sager, som sirkelsager, stikksager og stempel (recipro) sager. Enkelte funksjoner på Makita sirkelsager inkluderer en strømbegrenser for å bidra til å stoppe motoren fra å brenne ut, presis fassaging og muligheten til å kutte nær veggen. Makita stikksager kommer med enten et fat grep eller topp håndtak grep. Noen av funksjonene kan inkludere en innebygd lys for å se en arbeidsplass bedre, evnen til å skifte blad uten bruk av verktøy, og tre orbital innstillinger. De recipro sager har vanligvis en innebygget støvviftemotor for å fjerne partikler fra skjærelinjen, og de tilbyr orbital skjæreevne.

Batteridrevne elektroverktøy


Makita tilbyr en rekke batteridrevne verktøy som tilbyr samme holdbarhet og kraftige motorer for å bruke på en rekke byggematerialer. I tillegg Makita batteridrevne verktøy tilbyr fleksibilitet til å bevege seg rundt uten plass begrensning av en vedlagt elektrisk ledning. Noen trådløse produkter tilgjengelig inkluderer sager, hammere, blåsere og muttertrekker.

Hammers


Makita produserer en rekke av hammere, inkludert roterende hammere, slaghammere og breaker hammere. Hver hammer er lett og ikke klumpete. Noen tilgjengelige funksjoner inkluderer store støvoppsamlingsposer, skyve chuck for å endre bits rask og en meisel med evnen til å snu 360 grader. Noen hammers er utstyrt med tre driftsformer som "Hammering Only", "Hammering med Rotering" og "Rotasjon Only".