Hovudside

Hvordan Reset en Master Lock nøkkelboks

by Walther

Hvordan Reset en Master Lock nøkkelboks

Hvis du eller dine barn noensinne har forlagt hus nøkler, så vet du hvor gunstig det er å ha et ekstra sett med nøkler hendig. Hvis behovet noen gang skulle oppstå for noen som en vedlikeholdsarbeider eller en gjest i huset for å få tilgang til Master Lock nøkkelboks, kan du føler behov for å endre låsekoden. Heldigvis er dette en veldig rask og enkel prosedyre for å fullføre.

Bruksanvisning


•  Åpne låsen boksen lokket ansette den gjeldende koden. Når du er inne i boksen, ta av frontpanelet ved å trykke ned spaken rett over kodenumre.

•  Finn reset-knappen. Dette er på utsiden av den bakre del av låsen bokslokket. Skyv på reset-knappen til venstre. Dette fjerner den gjeldende koden, slik at du kan skrive inn en ny.

•  Input din erstatning kode ett tall om gangen. Når den nye koden er innstilt, skyv låseboksen reset-knappen til høyre. Dette låser den nye koden på plass.

•  Test den nye kombinasjonen før du bytter frontpanelet. Etter utskifting nøklene i låsen boksen, blande opp kodenumre for å skjule den nye koden.