Hovudside

Slik fjerner Glassfiber Splinters hos barn

by Walther

Slik fjerner Glassfiber Splinters hos barn

Glassfiber splinter innebygd i huden kan redusere noen barn til tårer. Hvis barnet ditt gråter, roe ham ned før du forsøker å fjerne splinter. I de fleste tilfeller vil fiberglassplinter løftes ut av huden med anvendelse av enten tape eller voks. Hvis barnet opplever sterke smerter, men ta ham direkte til legen og hoppe over hjemmebehandling. En lege bør også behandle splinter i ansiktet eller andre sensitive områder, i tillegg til de som viser tegn på infeksjon.

Bruksanvisning


•  Undersøk området for tegn på infeksjon. Hvis glassfiber splinter har forårsaket en infeksjon, vil området vanligvis vises rød og hoven. Du kan også legge merke pus og barnet kan ha feber. Hvis du merker tegn på infeksjon, må du ikke forsøke å behandle området selv. Ta barnet til lege.

•  Påfør bånd til området. Duct tape pakketape vil både arbeid. Trykk på tape veldig lett til splinter. Ikke klapp tape på huden.

•  Løft tape opp for å fjerne splinter. Undersøke området for å se om alle splinter er ute. Du kan trenge et forstørrelsesglass. Hvis noen splinter forbli, må du kanskje prøve å fjerne dem med voks.

•  Heat hårfjerning voks i en mikrobølgeovn i ca 10 sekunder. Umiddelbart bruke den til huden. Dekk voks med en klut. De fleste hårfjerning voks kits kommer med en klut.

•  Fjern voks forsiktig etter at den har tørket i ca fem minutter. Undersøke området. Hvis noen splinter fortsatt gjenstår, ta barnet til legen eller prøve hårfjerningsvoks igjen.

•  Vask området av huden forsiktig med varmt vann og såpe hvis alle splinter er ute. Spre en antibiotisk salve på huden for å bidra til å forhindre en infeksjon.