Hovudside

Slik reparerer Vinyl Pool Liners

by Walther

Slik reparerer Vinyl Pool Liners

Pool liners er tilpasset for å beskytte betongen bunnen av bassenget, og unngå flekker og vekst på betongen. Liners kan lett rive over tid, selv om de er ekstremt tykk og ble laget for å tåle bevegelse og litt stretching. For å reparere en revet vinyl liner, kan noen få husholdningsartikler brukes.

Bruksanvisning


•  tømme bassenget. Det er best ikke å tømme bassenget helt fordi duken blir holdt på plass av bassengvannet, men du må kanskje tømme hele bassenget på grunn av risikoen for elektrisk støt når du bruker hårføner eller støvsuger.

•  Juster liner mot bassengveggen med støvsuger og lang slange. På grunn av at foringen vil begynne å forskyve når bassenget er tømt, vil den løftes fra veggen, forårsaker forskyvning og bobler mellom foringen og veggen. Bruke forsiktig slangen suge slik at du er forsiktig med å rive duken ytterligere.

•  Varm opp liner og strekke den tilbake på plass. Bruke hårføner for å varme opp liner i små seksjoner. Trekk vinyl for å strekke den ut igjen så det dekker sin opprinnelige areal. Det er best å gjøre dette bare hvis bassenget er helt tømt for å unngå fare for elektrisk støt. Tillate duken å bosette før du legger vinyl patch fugemasse.

•  Ta på gummihansker, og påfør tetningsmasse til hullet. En klar vinyl tetningsmasse er enklest å bruke fordi det er flytende, men det er tykk nok til å fylle duken hull uten drypp. Pass på å ikke få noe tetningsmiddel på sement under duken; ellers, vil duken sveise til sementsokkel.

•  Fyll bassenget, trekke duken på plass forsiktig som vannet gjør at den kan bevege seg rundt veggen.

Tips og advarsler


  • Ved hjelp av elektriske enheter som hårføner og støvsugere bære risiko for elektrisk støt når det brukes i nærheten av vann.