Hovudside

Hvordan resirkulere plast Spann

by Walther

Hvordan resirkulere plast Spann

I gjenvinningsindustrien, er plast spann plassert i kategorien "stiv plast". USA bruker et stort antall av stive plastbeholdere hvert år, capping ut ved ca 325.44 million pounds i 2007, ikke medregnet plastflasker, ifølge Earth 911. Spann ville bli plassert i underkategori av bøtter, som er vanligvis laget av polyetylen eller polypropylen. Selv om dette er et komplisert emne innenfor gjenvinningsindustrien, er prosessen med resirkulering av plast spann relativt enkel.

Bruksanvisning


•  Finn kontaktinformasjonen for din lokale gjenvinningssentre. Du kan finne en liste over resirkuleringssentre på din byens eller fylke hjemmeside eller ved å kontakte din lokale myndigheter.

•  Ring gjenvinningsanlegget for å finne ut om de aksepterer blandet stiv plast, som er den kategorien som dine spann mest sannsynlig faller inn under.

•  Rengjør plastspann. Skyll dem grundig og sørge for at det ikke er sand, skitt eller annet rusk inni.

•  Se på bunnen av dine spann. Hvis du ser en resirkulering nummer, kan du skille dem i henhold til tall. Hvis ikke, stable plastspann sammen for å gjøre dem lettere å transportere.

•  Ta dem til den lokale gjenvinningsstasjon som vil akseptere dem og fortelle resirkulering servicearbeider som du faller av plast spann som skal resirkuleres med andre blandede stiv plast.