Hovudside

Hvordan ta vare på en Banana Leaf Plant

by Walther

Hvordan ta vare på en Banana Leaf Plant

Banan er en urteaktig plante av Musa slekten som er verdsatt for sin lyse, gul-skrellet frukt av samme navn. Native til tropisk Sørøst-Asia, vokser banan beste i United States Department of Agriculture (USDA) anlegget hardførhet soner 10 og 11. Som de fleste av USA mangler den nødvendige klima for å dyrke banan vellykket, er det ofte selges under navnet banan blad potteplante og dyrkes innendørs. Omsorg for din vakre banan blad plante er enkel.

Bruksanvisning


•  Plasser banan blad plante nærheten av et vindu hvor det kan motta åtte eller flere timer med lys per dag. Unngå å plassere anlegget innen 6 meter av varmeovner eller klimaanlegg, noe som kan føre til sin voksende medium for å tørke ut.

•  Kjør en kjølig tåke luftfukter nær banan blad plante å øke fuktigheten i rommet der anlegget holdes. Still anleggets container på en grunne skuff fylt med vann og dekorative steiner; som vannet fordamper det vil gi banan blad plante med ekstra sunn fuktighet.

•  Vann din banan blad plante to til tre ganger per uke for å holde sin voksende medium kontinuerlig fuktig. Unngå overwatering ved at overflaten av vekstmediet for å tørke litt mellom vanning. Redusere hyppigheten av vanning i løpet av vinteren, når anlegget ikke er aktivt vokser.

•  Gjødsle banan blad plante en gang i uken med et kvart styrke løsning av spesielt formulert banan plantegjødsel. Påfør den svake gjødslings til anlegget i henhold til retningslinjer ble funnet på etiketten.

•  Beskjær din banan blad plante, etter behov, for å kontrollere sin størrelse og form. Fjerne misfarget, syke, skadde eller døde blader fra planten din så snart du oppdager dem. Bruk skjerpet og steriliserte beskjæringssakser å kutte problem løvverk fra anlegget.