Hovudside

Hvordan legge til et trådløst system til et kablet Alarm System

by Walther

Hvordan legge til et trådløst system til et kablet Alarm System

Det er mange fordeler ved å bruke en kommersiell alarm sikkerhetssystem. Tross alt, kan du sikre at sikkerhetssystemet var profesjonelt satt opp med state of the art sikkerhetsinnretninger og at enhver trigger av alarmen vil varsle politi og redningstjenester. Men kanskje månedlige betalingsplaner begrense mengden av hjemmeforsvaret du vil for å sove godt om natten. En løsning på dette er å kombinere en tilpasset trådløs sikkerhet system med et eksisterende kablet sikkerhet alarm system. Det kan gjøres ganske raskt og ikke? € ™ t trenger å koste en arm og et bein.

Bruksanvisning


•  Kjøp en trådløs mottaker for fastkablede alarm system kontrollpaneler. Denne trådløse mottakeren vil gjøre det mulig for den kablede alarmsystem å inneholde trådløse komponenter.

•  Monter den trådløse mottakeren ved siden av det kommersielle alarmsystem kontrollpanel med skruene som fulgte med den. Bruk bruksanvisningen for å fortelle deg hvordan du kobler ledningene til den trådløse mottakeren til alarmsentralen.

•  Bestem hvor mange bevegelsesdetektorer, dør- og vindussensorer du måtte trenge for huset. De fleste trådløse mottakere kan ta opp til 10 eller 12. Ideelt sett bør alle vinduer og utvendig inngang bestå av disse enhetene for å legge til ekstra beskyttelse til din husholdning.

•  Installer den trådløse senderen ID-nummer for hver trådløse sikkerhetsenhet til mottakeren. Når dette er gjort, vil den trådløse mottakeren kunne bestemme status for hver trådløse sikkerhetsenhet. For eksempel vil den varsle deg hvis en batterinivået er lavt, eller hvis en av sensorene ISNA € ™ t fungerer som den skal.

•  Merk hver trådløse sikkerhetsenhet på sensoren. Dette vil hjelpe deg å vite plasseringen av hver enhet i tilfelle du må sjekke et batteri eller hvis bevegelsen ble oppdaget på et bestemt sted.

•  Test dette systemet og sørge for at hver trådløs sensor og bevegelsesdetektor fungerer. Viktigst, test for å være sikker på at den kablede alarm sikkerhetssystem arbeider sammen med de trådløse komponenter. Politi og akuttmedisinske tjenester skal nå være i stand til å bli varslet hvis noen av de trådløse sikkerhetsenheter er utløst.