Hovudside

Hvordan du bytter fra Gravity til Main Heating

by Walther

Hvordan du bytter fra Gravity til Main Heating

Gravity ovner ble brukt fra slutten av 1800-tallet til tidlig på 1900-tallet. Det er sjelden å finne en fortsatt i bruk på grunn av sin alder. Disse ovner er utformet for å brenne kull eller tre, men mange ble senere retrofired å drives med naturgass eller olje. Gravity ovner brukt den naturlige prosessen med varm luft stiger og kald luft synker å flytte varmen rundt i huset. Rørene som distribuerte luften i hjemmet vanligvis inneholdt en asbest dekker å isolere dem. Fjerne asbest må gjøres av et spesialisert miljøbedrift for å beskytte din families helse.

Bruksanvisning


•  Fjern alvoret ovn fra kjelleren ved å koble den fra skorstein og luftrørene. Hvis ovnen er for stor til å fjerne i ett stykke, demontere den opp i mindre stykker for å kunne tas ut en av gangen. Et kjøleskap kurven bidrar til å flytte større deler fra kjelleren.

•  Fjern luftrørene fra innsiden av veggsystemer. Dette gjøres ved å følge deres bane og kutting åpen gipsvegger med en håndsirkelsag. Fjern de tre lekter ved å lirke dem av veggen med et brekkjern. Hvis noen av ovn komponenter har asbest innpakning, kontakt en miljøbedrift for fjerning sin.

•  Bestem stier for tur- og returkanalene til å kjøre gjennom veggen system. Dette bruker vanligvis innvendige vegger for å huse kanal. Veggene du kutte for å fjerne de gamle rørene kan mest sannsynlig brukes til enten tilførsel eller returkanalsystemet.

•  Installer tur- og returkanaler og kjøre dem til plasseringen i kjelleren du har valgt for forsering ovn. Ansette en kvalifisert HVAC selskapet å bestemme ducting krav og installere dem er klok, fordi det krever litt kunnskap å beregne riktig luftstrøm gjennom bygningen.

•  Koble tur- og returkanalene til forsering ovn. Ventilere ovn avgas produkter ut på siden av bygningen til et sted som er minst 3 meter fra noen vinduer, varmtvannsbereder avtrekk og klimaanlegget kondensatorer.

•  Koble termostat og strømtilførselen til ovnen. Har en gass montør feste en naturlig gassledning til ovnen.

•  Ta kontakt med din lokale bygningsmyndigheter å inspisere installasjonen før du bruker den nye ovnen.

Tips og advarsler


  • Forsøk aldri å fjerne asbest selv. Fibrene kan forårsake kreft, og fjerning av materiale feilaktig sprer asbest rundt bygningen.