Hovudside

Lær Furniture Care Treatment

by Walther

Skinnmøbler kan være en noe kostbar investering i ditt hjem innredning. Når du har bestemt deg for skinnmøbler, ta omsorgen som kreves for å holde skinnmøbler fra sprekker og falming. Det ville være en skam å kjøpe fin skinnsofa og måtte kaste den ut i et år. Når omsorg riktig, vil skinnmøbler bli mykere og mer behagelig år etter år.

Plassere Skinnmøbler


Skinnmøbler må plasseres ikke bare der det vil passe inn i rommet, men også hvor det vil bli beskyttet. Sollys fra et vindu kan forårsake falming, uttørring og oppsprekking. Hvis må plasseres skinnmøbler foran et vindu, sørg for at det er tykke gardiner for å beskytte stykket.

Rengjøring skinnmøbler


Skinnmøbler bør tørkes ned annenhver dag for å løfte bort støv og skitt som kan komme ned i overflaten av lær. Lette rengjøring produkter er tilgjengelig fra møbelforretning. Disse er enkle å bruke og ikke vanskeligere enn å bruke en støvtørking spray og klut.

Hver månedene, trenger skinnmøbler for å være dypt rengjøres med en cleanser formulert for skinn, slik som spray på sal såpe. Dette vil rense og skinn myke samt bekjempe enhver døende eller misfarging.

Moisturizing Leather Furniture


Hver gang du rengjør skinnmøbler, må du også fukte det. Det er forbindelser og lær balsam som du kan kjøpe. De fleste av disse enten spray eller gni på og deretter tørkes av med en myk klut. Dette gjør at lær myk, smidig, fleksibel og beskyttet.