Hovudside

Hvordan Plant en Zen Garden

by Walther

En zen hage er ikke en hage i den tradisjonelle vestlige tenkemåten. En zen hage vanligvis ikke inneholder planter. Hvis den gjør det, plantene må være meningsfullt for den enkelte, og de trenger å være minimal i antall. En zen hage bør ha en følelse av åpenhet om det. En zen hage handler om indre fred og ro. Det handler om Feng Shui og karma. Det handler om å være i ett med den universe.A zen hage kan være en hvilken som helst størrelse og enhver form. Avhengig av dine behov og dine ressurser, kan en zen hage være så stor som hele verftet, eller det kan være på størrelse med en liten notisbok og sitte uforstyrrelig på pulten din. En zen hage kan også bli bygget inne i en blomsterpotte.

Bruksanvisning


Hvordan lage en Zen Garden


•  Bestem deg for en plassering for zen hage. Dette kan være en utendørs plassering, eller det kan være et lite område på et skrivebord eller i et skap.

•  Bygg en ramme for hagen din. Det kan være noen form som er behagelig for deg og gjør at du føler deg bra. Hvis bygge utenfor, 4x4 eller jernbane bånd gjøre gode grense materialer. Dersom bygge en liten zen hage, finne fire stykker av 1 tomme høyt tre og lim sammen. Du trenger en bunnpanelet for din innendørs garden.If lage en utendørs zen hage, lå en svart plast luke barriere inne hagen din.

•  Fyll hagen din til toppen med ren hvit sand. Dersom bygge en innendørs hage, bør man pose med sand fra en hobby butikk være tilstrekkelig. Dersom bygge en utendørs hage, kjøpe ren hvit sand på din lokale maskin eller hage forsyning sentrum. Sand i en utendørs hage må være minimum 2 inches dyp (helst dypere); for en innendørs hage minimum 1 tomme av sand er best for raking formål.

•  Legg noen beroligende, beroligende gjenstander til hagen din. Objektene kan inkludere gamle stykker av forvitret tre eller steiner med tiltalende former og / eller farger. Planter bør holdes på et minimum, siden de ikke kan få næring av sanden. Holde flyten av hagen din åpen og naturlig og behagelig for deg.

•  Rake sand i lange buede mønstre, som bølger på havet. Rake bare den øverste tomme eller så av sand i en utendørs hage. Gå med strømmen, som de sier. Rake i mønstre som føles godt og riktig for deg. Tillate noen negativ energi du kan være følelsen å passere gjennom rake og ned i sanden. Hvis du har en liten innendørs hage, kjøpe en liten rake eller en tilbake scratcher. Rake lett i mønstre som er behagelig for deg.

•  Objekter i hagen din bør ha avrundede kanter uten skarpe hjørner. Ideen er for god karma (energi) for å være i stand til å strømme gjennom hagen din i grasiøse buer. Elementer kan fjernes fra hagen din eller lagt til det som dine følelser, ideer, stemninger, og behovene endrer seg. Dette er din hage og formålet med det er å gjøre deg glad og innhold.

Tips og advarsler


  • Prøv å leve livet ditt på en måte som skaper ingen dårlig karma. Karma er en universell balanse mellom godt og ondt. Fylle livet ditt med god karma vil bidra til å gjøre din zen hage opplevelsen mer meningsfylt. Besøk lokale zen hager for å få ideer til din egen hage.