Hovudside

Hvordan Clean Carpet Tiles

by Walther

Rengjøring teppefliser er enda enklere enn rengjøring vanlig, gamle teppe. Tross alt, når du har et problem med teppet ditt, du kan ikke løfte den opp fra gulvet og ta det med til vasken for en grundigere behandling. Med teppefliser, har du mange alternativer, takket være sin hardføre natur og enkle innsetting og fjerning prosesser. Du vil sannsynligvis aldri trenger å investere i damp rengjøring med teppefliser, fordi de er så enkle å rengjøre at du slipper å vente med å håndtere flekker og lignende problemer.

Bruksanvisning


•  Støvsug hele området. Dette vil plukke opp støv og skitt som ellers kunne slå inn problematisk gjørme når du begynner å rydde opp spesifikke flekker. Når du støvsuger, fjerne fliser rundt kanten av rommet, og støvsuge dem separat, slik at du ikke har en tynn linje av skitt rundt kanten av rommet der vakuum ikke vil nå.

•  Target dine problemområder. Bruke gule lapper for å markere områder som trenger ekstra arbeid. Dette vil bidra til å sikre at du ikke går glipp av noe mens du arbeider. Problemområder er områder med stor tilsmussing, crusted søl eller generelt overdreven slitasje.

•  Bland et rengjøringsmiddel. Kombiner 3 kopper vann og 1/4 kopp mildt vaskemiddel iin en sprayflaske. Når lokket er på tett, riste den opp å blande det.

•  Skrap eventuelle crusted materialer utenfor teppet. Dette vil redusere den faktiske skrubbing du trenger å gjøre, og vil også redusere sannsynligheten for at rensing vil forverre problemet snarere enn fikse det.

•  fjerne problemet fliser fra området. Teppefliser passe på plass mye som et puslespill. Trekke dem ut ved å ta tak i kantene og løfte. De vil forlate en ryddig hull.

•  Unn teppefliser 'flekker. Spray dem med mildt vaskemiddel blanding, eller bruke forhånds kjøpt teppe sjampo. Blot og bearbeid flekker med rengjøring filler. Hvis du har et alvorlig problem, skrubb med nylonbørste. Bare kratt, men hvis alt annet har sviktet.

•  Skyll teppefliser grundig. Bruk rene, mettede rengjøringskluter for å sørge for at alle vaskemiddel eller såpe er borte. Du kan også skylle teppefliser i vasken.

•  La flisene tørke helt. Det er veldig viktig å ikke sette fuktige fliser tilbake i teppet fordi dette kan føre til mugg og jordslag. Du kan fremskynde tørkeprosessen med en hårføner, men vanligvis ganske enkelt å plassere brikkene i et varmt og tørt sted i flere timer bør gjøre triks.

•  Sett teppefliser. Sette dem tilbake på plass ved å senke dem inn i de stedene de forlot og presser ned kantene så teppet er perfekt selv.

Tips og advarsler


  • Test vaskemidler og teppe sjampo på et lite, umerkelig område av teppet for å sørge for at de ikke vil bleke teppe.