Hovudside

Hvordan du rengjør rust fra Cast Iron Grill kaminer

by Walther

Hvordan du rengjør rust fra Cast Iron Grill kaminer

Rust vil ofte danne på grillrister hvis du ikke rengjør ristene regelmessig og vedlikeholde din grill. Når du legger merke til rust, må du fjerne den før du kan lage noe mat. Du kan fjerne rust fra støpejern kaminer uten å måtte kaste ristene bort og kjøpe nye. Når du har fjernet rust, må du rengjøre grillen grates regelmessig for å hindre rust fra å returnere.

Bruksanvisning


•  Skru varmen opp på grillen for å fjerne noen langvarig fett og matrester. Bare stable en haug av kull i midten av grillen eller slå på alle brenner ventiler på en gassgrill.

•  Bruk en grillbørste for å fjerne det meste av rust. Bruk en rustfri stålbørste på støpejern grill kaminer og en messing børste på porselen-belagt støpejern grill kaminer. Legge trykk på børsten til overflaten og skrubb frem og tilbake på grillen kaminer.

•  Reduser varmen på grillen ved å spre trekull eller slå av brennerventiler. Fjern ristene fra grillen og strø bakepulver over områder med rust. Sett ristene inn i en ovn satt til 350 grader Fahrenheit. Den natron vil varme og slipper karbondioksid bobler, som vil hjelpe til å fjerne rust. Skrubb ristene med en børste og tørk av dem med en vaskeklut.

•  Hell eddik i en sprayflaske. Spray eddik på grillen grates over områder med rust. Tørk av ristene med en vaskeklut. Fortsett å spraye eddik på det berørte området for å fjerne rust.

•  Gni rust områder med sandpapir som en siste utvei. Sandpartiklene vil fjerne rust fra ristene, men det vil også skrape dem. Skyv sand papiret frem og tilbake over den rustne området.

•  Påfør vegetabilsk fett til grillrister til sesongen dem. Rust vil ofte danne lettere hvis krydder brenner av. Spre usaltet vegetabilsk fett over ristene med et papirhåndkle, varme grillen i 15 minutter og deretter slå brenneren til lav. Lukk lokket og la grillen grates å varme i 1 time, deretter slå grillen av.