Hovudside

Hvorfor snittblomster i en vinkel

by Walther

Hvorfor snittblomster i en vinkel

Skjære stilkene i en vinkel er en viktig del av å holde avskårne blomster levende og frisk så lenge som mulig. Blomster, når kuttet, er fortsatt levende planter som kan dyrkes og gi skjønnheten vi ønsker for en lengre periode med bare noen få enkle trinn.

Vinkel-Cut Stems


Avskårne blomster lever fremdeles, noe som betyr at de fortsatt drikker vannet der du setter dem. Ved å kutte blomster vinkelrett på stammen, lar den stilkene å sette direkte på bunnen av vasen, som hindrer muligheten for vannopptak. De vinklede kutt ikke bare gi bedre tilgang til den livgivende vann, men gir også mer areal til stilkene, slik at de kan ta inn mer vann enn et rett snitt.

Fresh Water


Nå at stilkene er skåret i vinkel for å være i stand til å absorbere mer vann, at vannet i vasen er fersk. Ved å endre vann hver dag, du bidra til å unngå en bakteriell miljø. Mens du skifter vann hver dag, også trimme stilkene igjen. Hver gang stilkene er trimmet de begynner å skorpe over, slik at ved å trimme dem på en daglig basis, gjør det friske eksponering for ferskvann.

Sopp og bakterier


Den viktigste faktoren i å holde blomster i live er vannet, så det må holdes frisk ved å endre det daglig. Bør også fjerne alle de blader som sitter under vannlinjen, mens de råtner i vannet og forårsaker en bakteriemiljøet. Et annet triks er å sette en krone i bunnen av vasen, som det fungerer som en naturlig soppdreper.

Air


Selv om blomstene ikke puste som oss, de fortsatt trenger luft. Gi dem noen plass! Du vil finne at blomster arrangert mer løst i en vase vil overleve lenger enn de pakket tett sammen. Ved å være løst arrangert, stilkene har mer areal for luften å sirkulere. Faktisk ofte viser seg at dette er en mer tiltalende arrangement generelt. Plassen tillater blomstene som skal ordnes og faller inn i en mer tiltalende array.

Temperatur


Når du kutter blomstene, sørg for å kutte dem med en skarp kniv under overflaten med lunkent vann. Ikke senk hele blomsten - bare stammen som skal kuttes. Ved å gjøre dette, absorberer fuktigheten i den nye ende med en gang for å hindre spindelen fra herding og helbredelse. Avskårne blomster, mens beste i lunkent vann, også trives uten å bli utsatt for direkte sollys. De direkte stråler er for varmt for blomstene, så legg dem i et opplyst sted, men ikke i direkte sollys. Videre, de også trives hvis du er i et kjøligere sted om natten - så flytte dem til en litt kjøligere del av huset for kvelden.