Hovudside

Hvordan du rengjør naturlig med essensielle oljer

by Walther

Hvordan du rengjør naturlig med essensielle oljer

Mange sterke kjemikalier blir brukt til å rense husholdninger i dag som blekemiddel og desinfeksjonsmiddel, som la bak stikkende lukt og er dårlig for helsen vår. Huset rengjøring trenger ikke å være farlig; Det er naturlig metoder som kan brukes for å rense for eksempel bruk av eteriske oljer, som ikke bare lukter fin, men har dessuten ingen uønskede bivirkninger.

Bruksanvisning


•  Tilsett vann og naturlig såpe til en tom sprayflaske. Bruke eteriske oljer som sitrongress, lavendel eller sitron, som er naturlige antiseptiske midler. Legge til fem dråper av hver olje til sprayflaske og rist godt. Alternativt kan du bare legge dråpene til en fuktig klut og bruke den til å tørke bort smuss. Dette kan brukes som en grunnleggende desinfeksjonsmiddel.

•  Tilsett noen dråper eteriske oljer som lavendel, sitron, appelsin eller furu å legge til en behagelig lukt og forbedre antiseptisk kvaliteten på din tallerken flytende.

Tilsett noen dråper av furu, appelsin, sitron, peppermynte eller mandarin til oppvaskmaskinen for å hjelpe desinfisere og rense oppvaskmaskinen.

•  Legg ¼ krukke med hvit eddik til en bøtte med varmt vann og tilsett fem til ti dråper av din favoritt oils-- vanligste oljene som brukes er furu, gran eller sitron. Hvis gulvet er veldig skitten, legg noen parabolen væske.

Legg 16 til 20 dråper av dine foretrukne eteriske oljer til en kopp natron, riste koppen og dekke det, la det over natten slik at oljer er absorbert. Dryss på teppet og deretter vakuum.

Suge en klut i essensielle oljer av ditt valg og plassere den i posen av vakuum. Dette vil utelate en behagelig lukt mens svever

•  Legg 10 til 15 dråper sitron olje til en kopp hvit eddik, tilsett vann, hell i en sprayflaske rist godt og spray vinduene rene. Denne metoden etterlater vinduene skinner.

•  Legg til to dråper rosmarin, fire dråper lavendel, fire dråper sitron og tre dråper eukalyptus dråper og litt vann i en sprayflaske. Bruk denne blandingen til å fjerne lukt og rense luften i kjøkken og bad. Det vil også drepe bakterier.

•  Bruk oljer som kanel, grapefrukt, fedd, lavendel eller eukalyptus globuler å desinfisere og legge duft til vannet i et boblebad og badestamp.

•  Spray badstue din ned med en sprayflaske med ekstra oljer som lavendel, furu, rosmarin og timian.