Hovudside

Hvordan du rengjør en dryppe kaffetrakter med hvit eddik

by Walther

Hvordan du rengjør en dryppe kaffetrakter med hvit eddik

Mineralforekomster fra vann gjør drypp kaffetraktere kjøre sakte og brygge dårlig smaker kaffe. Hvis kaffetrakteren brukes daglig, rense det hver 30. dag for å opprettholde resultater av høy kvalitet på kortest mulig tid. Hvit eddik bryter ned kalk og avsetninger som finnes i hardt vann som påvirker apparatets ytelse. Ingen andre rengjøringsprodukter er nødvendig for det interne systemet, og trak gjør mesteparten av arbeidet selv.

Bruksanvisning


•  Fyll kaffetrakteren er tom reservoar med fire kopper hvit eddik og plassere potten på varmeplaten. Skyll og tømme kurven og potten, deretter legge til et rent filter til kurven.

•  Slå på kaffetrakteren og la tre kopper eddik til brygge, deretter slår du av apparatet. La eddik å sitte i 30 minutter.

•  Slå på kaffetrakteren på og la resten av eddik for å bla gjennom. Tøm og skyll ut potten med rent vann. Kast papirfilteret, eller ta ut filteret og skyll den med rent vann og sett den.

•  Fyll kjelen med rent vann og legge den til reservoaret. Plasser potten på varmeplaten og slå på brygge syklus. La vannet helt sykle gjennom. Gjenta dette en gang til, og deretter kaste vannet.

•  Tørk filteret kurv og potten med en klut. Tørk de utvendige overflatene på kaffetrakteren med en klut fuktet med varmt vann og eddik. Tørk den med en klut eller la det lufttørke.