Hovudside

Hvordan du lagrer mat for beredskap

by Walther

Hvordan du lagrer mat for beredskap

Lagring av mat er en utrolig smart ide fordi vi vet aldri når en nødsituasjon kan streiken. Fra naturkatastrofer som flom eller orkaner til stats problemer som økonomiske kollapser og kriger, mat er noe vi alle trenger.

Langsiktig oppbevaring av mat er enkel, så lenge noen grunnleggende prosedyrer er fulgt for å beskytte mot insekter og skadedyr.

Bruksanvisning


•  Først må du vite hva slags mat er bra for butikken. Stort sett alt som er et mat stift for mange land og er tørr. Ting som ris, bønner, hvete, havre, tørket korn, tørkede grønnsaker og frukt, beef jerky etc.

•  Legg maten eller poser med mat i mylar poser. Disse er tilgjengelig for kjøp på steder som Ebay. Kast en oksygenabsorbator inn i mylar bag. Neste presse så mye luft som mulig ut av mylar bag. Ved hjelp av en klær strykejern og strykebrett, strykejern stenge mylar bag. Pakningen bør være lufttett. Det vil beskytte din mat fra nesten alle slags insekter og fuktighet.

•  Neste sted mylar bag til en hard bøtte (nummer to plast helst) kaste i 2 hele basilikumblader, og forsegle bøtte tett med et lokk. Bøtte vil beskytte mot gnagere og basilikumbladene vil hjelpe motet insekt invasjon. Husk å merke bøtter med innholdet.

Mange ting som hvete vil holde på ubestemt tid, og nesten alt annet i flere tiår. Folk bruker ofte hvete som har vært lagret i 40 år!

•  Sørg for å oppbevare deg mat i et tørt og kjølig sted - og opp fra bakken!