Hovudside

Hvordan fikse en Leaky Moen Enkelt Knob tappekran

by Walther

Å fikse en lekk Moen enkelt knott kranen innebærer bare en prosedyre, og erstatte kassetten inne i kranen kroppen og under håndtaket. Kranen lekker fordi vannet siver gjennom patronen. Patronen er utformet for å være vanntett, men selv en liten sprekk i en av skivene vil føre patronen til å lekke vann inn i tuten, eller ved foten av kranen. Bare svært grunnleggende VVS og reparasjon ferdigheter er nødvendig for å fullføre denne enkel oppgave.

Bruksanvisning


•  Steng vannventiler på rørene under vasken for å stoppe vannstrømmen til kranen. Du må stenge rørene før du tar kassetten; ellers vil vann skyte ut av kranen når patronen kommer ut.

•  Ta ut settskruen i bunnen av håndtaket med en umbrakonøkkel og dra i spaken av kranen.

•  Vri kuppelen mot klokken og ta det på toppen av kranen. Ta ut patronen mutter under håndtaket med en skiftenøkkel eller tang og ta ut kassetten. På noen modeller er det nødvendig å trekke kranen tut basen av vasken for å få tilgang kassetten mutter.

•  Installer en ny kran patron og erstatte tut og kassettlåsemutter. Stram mutteren med en fastnøkkel eller tang. Erstatte kuppel og trekk til for hånd.

•  Skyv den nye håndtak på kranen stammen og trekk håndtaket skruen med en umbrakonøkkel.