Hovudside

Storm Shelter Informasjon

by Walther

Storm Shelter Informasjon

Hundrevis av tornadoer herjer USA hvert år, noe som fikk folk til å undersøke behovet for å installere storm tilfluktsrom, som også kan beskytte mot orkaner og andre naturkatastrofer inkludert kraftig vind og hagl stormer. Tilfluktsrom kan være i bakken eller på jordoverflaten. De kan være separate strukturer fra boligen eller bygget inn i bolig.

Sertifisering


Siden beskyttelse er målet, betyr en storm ly peiling forseglingen av National Storm Shelter Agency enheten er konstruert for å tåle alvorlige stormforhold og uavhengig testet gjennom sertifiserte enheter for å møte foreningen standarder.

Standarder


Federal Emergency Management Agency har publisert et hefte med tittelen "FEMA 320, Taking Shelter fra Storm." Det detaljer standardene som er anbefalt for storm tilfluktsrom og kan bestilles fra FEMA nettside. Det inkluderer konstruksjoner planer og estimerte kostnader.

Beliggenhet


In-residence tilfluktsrom eller trygge rom er bygget inne i hjemmet. De er vanligvis et bad eller garderobe, stor nok til å betjene innbyggerne i hjemmet. Rommet er bygget av materialer er en spesialisert design og byggemetode som gjør at den kan tåle kraftig vind og rusk effekt forårsaket av kraftig vind. Utendørs konstruksjoner gir samme beskyttelse, men er plassert utenfor hjemmet i nærheten. Disse er ofte valgt når et hjem har allerede blitt bygget og kan ikke økonomisk endres.