Hovudside

Care Instruksjoner for Shogun Juniper Bonsai Trees

by Walther

Alle bonsai er miniatyr trær som krever konstant vedlikehold for å holde oppe det sparsom utseende som gjør dem berømte. Shogun Juniper Bonsai trær stammer fra Kina og er variasjonen av bonsai treet som de fleste nok likestille med den tradisjonelle utseendet på en bonsai treet. Shogun Juniper Bonsai treet krever samme vedlikehold som andre bonsais. Ved å følge egnede stell, kan du holde Shogun Juniper Bonsai trær sunt, blomstrende og ser ut som andre tradisjonelle bonsai.

Bruksanvisning


•  Kontroller fuktighetsnivået Shogun Juniper Bonsai trær daglig. Hvis du har steiner i jorda ved foten av bonsai-treet, anbefaler nettsiden for Sleepy Hollow Bonsai barnehage løfte en stein og rørende under for å se om jord føles våt eller tørr. Hvis du ikke har steiner i bonsai jord, trykker fingeren 1/2 cm ned i jorda for å se om jorda er våt eller tørr.

Bare to Vann bonsai når jorden føles tørr å ta under stein eller 1/2-inch tørr. Fyll en vask med vann, la det varm eller avkjøles til romtemperatur og sette hele bonsai plante og beholder i vasken. La beholderen sitte i fem minutter, fjern bonsai fra vasken, drenere vannet og returnere bonsai til den tomme vasken slik at overflødig vann kan renne ut i bunnen av planter uten å søle.

•  Plasser Shogun Juniper Bonsai der det blir sollys gjennom et vindu, eller holde bonsai treet utendørs. Prøv å gi bonsai med ca 5:56 timer sollys hver dag.

•  Gjødsle Shogun Juniper Bonsai hver uke til to uker fra våren til sent på sommeren, med en balansert gjødsel eller et økologisk alternativ, for eksempel økologisk tang. Skjære tilbake gjødsling til en gang i måneden i løpet av sovende sesongen av høsten gjennom tidlig på våren. Joe Bonsai, et bonsai referanse nettsted og nettbutikk, anbefaler bytte til en gjødsel uten nitrogen i denne perioden.

•  Gir fuktighet for Juniper Bonsai hvis du holder den inne. Enten tåke anlegget daglig med en sprayflaske eller holde Juniper Bonsai emballasjen på et brett av vann.

•  Knip av ny vekst som det danner seg på bonsai treet gjennom hele vekstsesongen for å opprettholde trær utseende. Ikke kutt et bonsai løvverk med metall, noe som kan føre til at bladene å bli brun. Bruk beskjæringssaks eller en skarp, ren kniv til å trimme noen grener på et bonsai at du ønsker å fjerne når som helst i løpet av vekstsesongen.

Tips og advarsler


  • Flytt Shogun Juniper Bonsai trær til et kjølig sted i hjemmet i løpet av vinteren, for eksempel en kjeller eller garasje, slik at bonsai treet får eksponering for kulde, noe som bidrar til den fortsette å vokse.
  • Repot en Juniper Bonsai hver tredje til fjerde år i ny jord for å oppmuntre til ny vekst.