Hovudside

Hevet Bed Vegetabilsk Hage for nybegynnere

by Walther

Hevet senger tilby gartner muligheten til å dyrke planter på steder der jorda er mindre ønskelig. En ekstra fordel for hevet seng hagearbeid er at grønnsaker, da gitt nok jorddybde, gjør det svært bra i hevet hager. Nybegynner gartner vil ha mer suksess i å dyrke grønnsaker i hevet senger fordi det er lettere å plukke ugress, gjødsle og vann.

Jordpakking


Gulrøtter, løk, hvitløk og andre rotgrønnsaker gjøre det bra i løs jord. Å ha en hevet seng hindrer jorda blir for komprimert, slik at grønnsaker til å puste lettere.

Høyere Rentene


Å ha en hevet seng vil sikre en høyere råvarer yield, siden du ikke trenger mellomrom i-mellom planter fordi jorda er ikke så komprimert, og det er ingen vandre rundt senger.

Gartner Safety


Hevet plante senger er høyere så gartneren ikke vil anstrenge mens bøye opp og ned prøver å luke gjennom ulike rader av planter

Utvidet Season


En utvidet vekstsesong er forventet med hevet senger. Sengene varme opp raskere og få bedre drenering.

Space Saver


Nybegynner gartnere kan også supplere sine hevet senger med container hagearbeid. Dette vil gi dem enda mer plass til å legge til farge og vokse enda mer grønnsaker.

Jord Supplements


Hevet senger gi bedre næringsstoffer til plantene fordi gartneren kan supplere jord, og plantene trenger ikke å dele med trær, busker og de mange insekter som finnes i bakkenivå jord.

Insekt kontroll


Hevet senger tillate bedre insekt kontroll fordi du kan bedre isolere og kontrollhendelser. Hevet senger også ta bedre økologiske hager.