Hovudside

Den vare på en Blomstrende Cherry Tree

by Walther

Den vare på en Blomstrende Cherry Tree

Kirsebærtrær er dekorative frukttrær som produserer hvite til rosa blomster om våren. Ifølge National Gardening Association, vil en moden terte eller søt cherry tree gi 30 til 50 liter kirsebær per år, mens en dverg kirsebærtre vil gi om lag 10 til 15 liter. Innhøstingen beløpet vil avhenge av hvor godt du bryr deg for din blomstrende kirsebærtreet. Jordtype, vanning, drenering, gjødsel og beskjæring er alle avgjørende for helsen til treet.

Bruksanvisning


•  Gjødsle blomstrende kirsebærtreet med en slow-release nitrogengjødsel i henhold til produsentens instruksjoner gang tidlig på våren og sommeren. Spre gjødsel med en spade rundt treet til kanten av treet kalesjen så det blir absorbert av den utvidede rotsystem.

•  Poke fingeren inn i skitt rundt kirsebærtreet ned til om lag 3 inches hver uke for å teste jord for fuktighet. Hvis jorda er tørr, sette vanning systemet til en langsom vanning innstilling slik at du ikke oversvømme treet med vann og forårsake rot råtne. Kontroller jord drenering for å sikre at treet ikke er omgitt av stående vann.

•  Bruk en spade til å spre mulch rundt bunnen av treet for de første to-tre år for å ta motet fra gress og ugress. Spre 2 til 3 inches av mulch hele veien ut til den ytre rekkevidden av treets baldakin, da dette hindrer kjemisk avrenning fra nærliggende gress fra å skade treet.

•  Bruk beskjæring shiffon å beskjære blomstrende kirsebærtreet i sommer for å hindre sølv leaf sykdom. Beskjære treet 1/8 tomme over knopper og i vinkel for å fremme vannavrenning. Beskjære av eventuelle syke tre og løvverk. Vær forsiktig så du ikke klipper av for mye ny vekst, som det er der neste års knopper vil blomstre. Bruk en liten pensel til å gjelde beskjæring lim for å forebygge sykdommer og hjelpe i helbredelsen av kuttet området. Rydde opp i eventuelle prunings, råtnet frukt og døde rusk på bakken for å hindre eventuelle syke organisk materiale fra kompostering i jorden og sprer sykdom tilbake til treet. Plassere avfallet i en plast plen pose og kast den i henhold til kommunens lover på plenen og hageavfall.

•  Sjekk den blomstrende kirsebærtreet ukentlig for tegn på insekt og sopp skader som hull i blader eller frukt eller insekt egg, larver og svarte flekker på bladene. Bruke et skadedyrbekjempelse frukt spray på befengt treet i henhold til produsentens instruksjoner før tegn på insekt og sopp skade forsvinne.