Hovudside

Hvordan kan jeg sette opp en Diskret Datastyrt Home Security System?

by Walther

Hvordan kan jeg sette opp en Diskret Datastyrt Home Security System?

Vi lever i en tid der det har blitt populært for hjemme- og små bedriftseiere å bruke noen form for sikkerhet system for å hindre tyver og inntrengere i å få tilgang deres eiendom og verdifulle eiendeler. Imidlertid er markedet spylt med alle typer sikkerhets enheter og systemer som kan tilpasse et sikkerhetssystem. Trikset er å bestemme seg for hvilken type kilde som vil gjøre opp kjernen komponenten av sikkerhetssystemet. I dette tilfellet, vil vi gjøre det til en datastyrt, trådløst hjemme sikkerhetssystem med alle de hemmelige gadgets og enheter som vil legge ekstra lag til forsvar.

Bruksanvisning


•  Kjøp en egen PC eller Mac datamaskin til å bli utpekt som driftskomponenten for hjemme-sikkerhetssystem. Kontroller at datamaskinen er oppdatert og har en harddisk med ekstra minne. Plassere den på en sikker og vanskelig å nå plassering.

•  Kjøp en state-of-the-art hjem-sikkerhet programvarepakke som vil bli lastet ned til datamaskinen. Den vil bli brukt til trådløs tilkobling til hver sikkerhetsenhet som vil være en del av ditt hjem sikkerhetssystem. Koble mottakeren og velge hvilke generelle kanalfrekvens på som de trådløse enhetene skal kjøre. Kalibrere programvare for å møte dine behov.

•  Bestem hvilke diskret sikkerhet enheter du ønsker å være en del av ditt hjem sikkerhetssystem. Sørg for at disse enhetene kan koble til de trådløse frekvenser som du har valgt. Sikkerhetsenheter som vil bestå av videokameraer, bevegelsesdetektorer, knuse glass og dør / vindu-åpning sensorer, alarm system, brannvarslere og bærbare mikrofoner.

•  Shop for disse sikkerhetsinnretninger i begge spion butikker og sikkerhet jernvareforretninger enten personlig eller online. Gitt den diskret natur sikkerhetsenheter, kan det være lettere å finne alt du trenger til en spion butikken siden de vil spesialisere seg på å selge videokameraer, bevegelsessensorer og detektorer, alarmer og mikrofoner som er designet for å kamuflere sin sanne form. For eksempel kan du ha trådløse videokameraer som er gjort i form av et speil, branndetektor, klokke eller radio. Du kan også ha trådløse bevegelsesdetektorer og bevegelsessensorer som er formet som små, runde gjenstander, som kan blande med vegger og vinduer. Utendørs bevegelsesdetektorer kan også ta form av lys, falske steiner og andre typer typiske utendørs huset stedene. En trådløs mikrofon kan også være kamuflert i en lignende typisk objekt som vil skjule sin sanne form, så vel.

•  Sett opp de kjøpte enheter og alarmsystem. Håndtere eventuelle strømproblemer at hver enhet kan ha. Sørg for at de er enten koblet til en stikkontakt eller at de inneholder et batteri med lang levetid.

•  Test din diskret datastyrt hjem-sikkerhetssystem, og sørge for at hver enhet fungerer som den skal.

Tips og advarsler


  • Home-sikkerhetsprogrammer kan kobles til din lokale legevakt, som kan gjøre det mulig for hjelp til å komme, i tilfelle alarmen er utløst av en inntrenger eller en brann eller noe annet.