Hovudside

Hvordan du ser etter Apple Trees

by Walther

Hvordan du ser etter Apple Trees

Voksende epler i hagen er en relativt enkel oppgave med søte belønninger. Epler er ganske hardføre, og det er et utvalg for nesten hver region. Selv om epler produsere best i tempererte soner, noen varianter født på grunnstammer øke sin produksjon i varmere områder. Valget av eple er en viktig faktor med nettstedet en nær andre. Du kan vokse en utmerket avling av epler hvis du gir treet med god jord, tilstrekkelig luftsirkulasjon, skadedyrbekjempelse, vann og belysning. Epletrær dra nytte av en spray program for å bekjempe insekter og sykdom og årlig beskjæring.

Bruksanvisning


•  Finn en solrik beliggenhet for din epletre. Plante en sunn ett år gammel plante som er på en kraftig rotstokk. Din barnehage kan hjelpe deg med å velge et utvalg som passer for ditt område. Plante treet så røttene så vidt dekkes. Vann umiddelbart etter planting før jorddammer på toppen.

•  Tren treet ved planting av overskriften det tilbake til 36 inches over jord. Dette oppmuntrer treet til å produsere sidegreiner som vil danne en sterk stillaset. Når ny vekst er tre inches lang, velger den sterkeste, retteste gren og kutte de andre tilbake til 3 eller 4 inches. Som treet modnes, fjern eventuell vekst som er loddrett.

•  Gjødsle epletreet tidlig på våren. Påfør en granulær balansert gjødsel med en hastighet på £ 1 per tre. Arbeid det inn i jorden til en dybde på minst tre inches og vann godt å innlemme gjødsel og forhindre rot brenne.

•  Påfør en soppdreper i svært tidlig på våren så snart du ser det minste tegn til grønt på treet. Bland soppdreper med vann og spray det på med en slange ende sprøyta. Bruk mengden av soppdreper som anbefales av produsenten og spray hver to eller tre uker før tørt vær vises.

•  Spray hagebruk olje tidlig i sesongen når temperaturen er over frysepunktet. Oljen hjelper kontroll skala og andre overvintrende skadeinsekter. Spray etter at blomstene er ferdig og når bladene er bare å utvikle. Premeasured oljeblandinger for hjemmet gartner er tilgjengelig på barnehage sentre.

•  beskjære treet årlig på senvinteren eller tidlig vår. Fjern alle døde og ødelagt tre, så vel som gamle epler. Velg en øvre skyte for å legge til den sentrale lederen og beskjære de andre skuddene 4 inches under det. Velg 4:56 nye lavere grener for stillaser hvert år og beskjære ut de overflødige lemmer.