Hovudside

Hvordan Clean Carpet Med Alvorlig Flekker

by Walther

Hvordan Clean Carpet Med Alvorlig Flekker

Takle en sterkt farget teppe kan være en reell smerte. Skoen spor, ketchup klatter og vin flekker kan synes å hope seg opp før du selv får sjansen til å finne de rengjøring forsyninger, men det er ikke nødvendig å slite. Med noen få enkle trinn og noen albue fett, kan du returnere teppet til sin myk, plysj, innbydende tilstand.

Bruksanvisning


•  Lag en løsning på 1/4 ts. oppvaskmiddel med en kopp lunkent vann. Enten spray teppet med løsningen gjennom en sprayflaske eller våte en fille og bruke den til teppet. Aldri direkte helle løsningen på teppet fordi for mye fuktighet kan lage flekker på teppet. Klatt tørr.

•  Lag en løsning av en del hvit eddik og to deler vann. Nok en gang, enten spray eller bearbeid flekken med denne løsningen. La den sitte i ca 15 minutter fordi det vil fjerne både flekker og rest oppvaskmiddel, som kan tiltrekke seg mer skitt i fremtiden.

•  For virkelig dårlig flekker, plassere flere unprinted hvite papirhåndklær på toppen av det behandlede flekken. Plassere noe litt tungt med en flat bunn på toppen av det, som en ildfast form eller en stor gryte. La sitte i 15 minutter.

•  For virkelig vanskelige flekker, kan du prøve en ammoniakkløsning. Bland 1 ss. av klar ammoniakk med 1/2 kopp lunkent vann. Spray eller DAB dette inn i flekken. Klatt tørr.

•  For å skylle, DAB en ren klut med lunkent vann. Tillate det behandlede området tørke for å bedømme om flekken er spredendedesign.

•  Så lenge flekken ser ut til å bli dårligere, fortsetter gjentatte ganger til flekken er borte. Det kan kreve flere forsøk, men etter hvert vil flekken forsvinner.

Tips og advarsler


  • Hvis disse hjemmelagde løsninger er fortsatt ikke får teppet rent nok, kan det være på tide å ringe i de profesjonelle. De fleste dagligvarebutikker og utleie sentre har profesjonell kvalitet teppe rengjøringsmidler. Disse kjøre ca $ 20 per utleie pluss kostnaden av rengjøringsmidler. Profesjonell tepperens tjenester er sannsynlig å få jobben gjort riktig med sine industriverktøy og rengjøring vet hvordan, men prisene kan være bratt. Shoppe rundt før du forplikte seg til en rengjøring.
  • Følg disse oppskriftene nøyaktig. Dersom proporsjonene er av, kan det skade teppet.