Hovudside

Hvordan identifisere en lilla blomstrende tre

by Walther

Hvordan identifisere en lilla blomstrende tre

Lilla-blomstrende trær legge umåtelig til skjønnheten i et landskap. Mange varianter av trær produserer lilla blomster. Hvis du ønsker å plante ett, lære forskjellene mellom dem slik at du kan finne den beste for din landskapet. Identifisere trær kan virke som en utfordrende oppgave, men når du vet hva du skal se for deg vil være i stand til å positivt identifisere noen lilla-blomstring treet.

Bruksanvisning


•  Se på bladene på treet. Leaf analyse er en av de beste måtene å differensiere treslag. Undersøke et blad struktur, størrelse og kanter. Bruk din hagebruk leksikon eller en online database for å identifisere den.

•  Analyser blomsten. Blomst analyse er et utrolig nyttig metode for å identifisere trær. Finne en del på lilla-blomstrende trær i leksikon eller online database. Blomst kjennetegn som identifiserer en slekt eller skille en art fra en annen inkludere farge, blomst tid og struktur.

•  Sjekk ut barken på treet. Bark egenskaper kan begrense søket. Se på bark farge, struktur og andre iøynefallende funksjoner. For eksempel, ser barken som om det kunne være lett skrelles av?

•  Vurdere treets størrelse, form og baldakin struktur. Selv om ikke så særpreget som de kvaliteter sitert ovenfor, kan disse egenskapene bekrefte en identifikasjon eller ytterligere hjelp du begrense søket. Husk at trær av samme art kan variere i størrelse i henhold til klima og at noen trær synes fullvoksen når de ikke er.

•  Finn ut om treet bærer frukt eller nøtter. Dette kan være en utfordring fordi frukt og nøtter vanligvis ikke vises på et tre før blomstene har begynt å dø av. Men hvis du legger merke til frukt eller nøtter på et tre, eller du husker å se dem under det treet, kan denne informasjonen hjelpe deg å gjøre en positiv identifikasjon.

Tips og advarsler


  • Bruk en illustrert hagebruk leksikon. De fleste hagesentrene har dem på hånden for kundenes bruk.
  • Hvis du ser en lilla-blomstrende tre som ennå ikke produsert blader, kan du identifisere det ved hjelp av andre egenskaper. (Hvis det er tidlig i sesongen og knoppene er små og kommer direkte av grenene uten tilstedeværelse av blader, er treet mest sannsynlig en Redbud (Cercis sp.).