Hovudside

Hvordan Kast Salt Water

by Walther

Hvordan Kast Salt Water

Salt vann ofte drenerer ned kloakken, for eksempel fra smeltet snø og is, etter at lokal transport avdelingen bruker avisings salter. Selv bløt vann inneholder noen salter og brukes akkurat som vanlig vann. Til tross for disse fakta, er det best å ta kontakt med lokale myndigheter for å sjekke om det er noen lover for avhending store mengder saltvann, for eksempel fra et saltvannsbasseng eller et akvarium. Hvis så, holder seg til lokale lover, men generelt, er det flere måter å kvitte seg med salt vann.

Bruksanvisning


•  Kast salt vann fra akvariet i toalettet. Eller kast det utendørs på eiendommen din, ikke la den kjøre på din nestes eiendom. Gjør dette bare dersom ingen planter er fortsatt i saltvann. Dessuten kan mange av salt skade utendørs planter; vanne jorda etterpå med flere inches av vann for å sende salt dypere underground.

•  De-chlorinate et saltvannsbasseng, før du kaster det i kloakken, ved hjelp av en slange og pumpe. Noen lokale myndigheter også kreve at du å de-chlorinate vanlige klorbassenger. For å gjøre dette, la sollyset spre klor i minst 10 dager. Du kan også bruke de-klorering kjemikalier tilgjengelig på basseng butikker. Test klor nivåene før den kastes i vannet i kloakk. Vanligvis må den inneholde mindre enn 0,1 mg / L av klor for å bli betraktet som akseptabelt.

•  Kast andre vanlige salt vann i toalettet eller vasken, for eksempel salt vann som brukes i matlaging og saltvann. Dersom du kaster det utendørs, spyle salter ut med flere inches av vanlig vann.