Hovudside

Hvorfor pH Går opp i Pools

by Walther

Hvorfor pH Går opp i Pools

Et basseng totale pH er en test tatt for å beregne mengden av alkalisk eller sur som er til stede i bassenget. Kontrollere nivået av pH i bassenget holder vannet ute sparkly og forfriskende og beskytter badegjester mot fysisk ubehag. Normalt et basseng pH-nivå går opp som følge av flere hendelser.

Flytende Shock


Regulere og kontrollere pH-nivået i bassenget krever at du bruker kjemiske forbindelser som enten heve eller senke pH-verdier. Natriumkarbonat er et alkali som også er referert til som aske. Flytende sjokk oppstår når du legger for mye natriumkarbonat til bassengvannet og føre til at pH-nivået for å gå opp dramatisk.

Vind


Dessverre, kontrollere vinden er nesten umulig, og på vindfulle dager pH i bassenget vil gå opp som følge av vann fordamper fra bassenget. Når vannet fordamper, bærer den av syre som hjelper til å opprettholde et nivå balanse av pH. PH går opp som volumet av vann avtar.

Solskinn


PH-nivået i bassenget vil gå opp på solfylte dager. Ultrafiolette stråler fra solen oppløse klor og syre i bassenget. Kort for å bygge en gigantisk sol-skygge, er det ikke mye du kan gjøre for å holde sollys fra å påvirke nivået av pH. Når mengden av klor i vannet avtar, går pH-verdien opp commensurately.

Badegjester


Folk som bruker bassenget carry "ting" med dem at de uvitende la bak i vannet i svømmebassenget. Disse elementene består av svette, solkrem, hårstrå og døde hudceller. Alle disse har en ødeleggende virkning på klor eller syre i vann. Et stort antall badende dramatisk redusere nivået av syre i vann og føre til at pH-verdien til å gå opp.