Hovudside

Hvordan Test brann sprinkleranlegg og brannalarmanlegg

by Walther

Hvordan Test brann sprinkleranlegg og brannalarmanlegg

Tragedier kan forhindres ved ganske enkelt å teste din brannalarm og sprinkleranlegg. Ifølge US Consumer Product Safety Commission, de fleste brannofre dør av inhalering av røyk og giftige gasser i stedet for brannskader. I tillegg rapporterer de at risikoen fra å dø i boliger og bygninger uten en røykvarsler er dobbelt så høy som bygninger med en installert. Det er lurt å sjekke utstyret årlig for å sikre at den fungerer som den skal.

Bruksanvisning


Sprinkler System


•  Overvåk fysisk status for hver sprinkleranlegg hodet. Observere hver sprinkleranlegg hodet og sikre at ingen fysiske gjenstander står fast til eller hengende ut av sprinkleranlegg hodet. I tillegg må du kontrollere at sprinkleranlegg hodet åpninger ikke er dekket med maling eller andre stoffer. Vannstrømmen må ikke tildekkes, så fjern eventuelle objekter innenfor en foten av sprinkleranlegg hodet i alle retninger.

•  Beskytt utstyret i rommene som inneholder sprinklerhoder. Fjern verdifullt elektronisk utstyr fra rommet, og trekk ut hjelpemidler som skjøteledninger for å redusere risikoen for feil. Dekke møbler samt å sikre at ingen vannskader oppstår under testen.

•  Hold din alarm overvåking selskapet og brannvesenet. Informere dem om at du skal teste sprinkleranlegg og alarmer i huset. Etter testen er ferdig, kan du kontakte dem på nytt for å kontrollere at testingen er over.

•  Finn papirene og operative manualer som fulgte ditt spesifikke sprinkleranlegg. Selskaper gir spesifikke instruksjoner for å teste sprinkleranlegg videre. Tilgang til papirene, og følge sine detaljerte trinn-for-trinn-instruksjoner for å teste sprinkleranlegg.

•  Kontakt brann sprinkleranlegg tekniker. Teknikeren kan hjelpe deg hvis den opprinnelige papirene var tapt, eller instruksjonene insistere på at du kommer til en profesjonell. Teknikeren vil teste for eventuelle tilstopping eller blokkering i vannrør, og sikre at alle forskrifter er oppfylt.

Fire Alarm System


•  Finn røykvarslere på taket av et rom. Ved hjelp av en solid stige, klatre et par skritt før du kan godt forstå røykvarsler med hendene.

•  Trykk direkte på knappen merket "Test" i noen sekunder før lyden slipper ut fra detektoren.

•  Slå enheten mot urviseren fra bunnen av taket og la det falle ned. Ta av batterirommet for å utsett batteriet. Skifte batteriet to ganger i året.