Hovudside

Hvordan Kill Ants med hjem rette

by Walther

Hvordan Kill Ants med hjem rette

Finne metoder for å drepe maur med hjem rettsmidler blir stadig mer viktig som bekymringer vokser om bruk av kjemikalier og giftstoffer i våre liv. De lange vilkårene påvirker er ukjent, og de kan være kostbart. Det er mange alternativer tilgjengelige for å bruke naturlige og organiske løsninger. Jeg har funnet maur er ett problem som kan bli drept uten farlige kjemikalier ved hjelp av ulike ting fra hele hjemmet. Det er flere naturlige og hjem rettsmidler du kan bruke for å bli kvitt maur uten å skade miljøet eller lommeboken.

Bruksanvisning


•  Ta mat ved første tegn av maur. Maten er det normalt tiltrekker seg maur så sørg for å rydde opp i eventuelle smuler og sette mat i beholdere med tett sel.

•  Hell baby pulver på mauren stien for å bli kvitt maur naturlig. Det virker som de hater baby pulver spesielt parfymert talkum. Strø baby pulver på maur og hvor de kommer fra. De vil bli opprørt og etter en stund, vil de bli borte.

•  Maur liker ikke visse dufter. Prøv å bruke en skvett flaske med eddik (vanlig eller eple cider). Spray det der du har sett maur og la det tørke. Den er ikke giftig og lukten vil forsvinne i løpet av få minutter. Andre lukt maur ikke liker er peppermynte olje, kanel, sort pepper, cayenne pepper, laurbærblad.

•  Borax er også en populær metode for å bli kvitt maur. Borax er i utgangspunktet et vaskemiddel. Bland like deler av boraks og sukker. Maur vil bære boraks til reiret og dette vil drepe dem. Ikke bruk denne metoden i hjem med kjæledyr eller små barn.

•  Hvis du kan finne ut hvor maurene kommer inn i hjemmet, plugge hullene med såpe eller lim.

•  Hvis alt annet mislykkes, spore maurene til å finne sin maurtue og hell kokende vann på plasseringen av maurtue. Hell så mye som nødvendig for å drepe maur.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk pulver med maismel.
  • Gjøre noen undersøkelser for å sørge for at disse elementene er ikke skadelig for ditt kjæledyr.