Hovudside

Hvordan leve grønt i en leilighet eller leid hus

by Walther

Hvordan leve grønt i en leilighet eller leid hus

Grønn hverdag kan være mer av en utfordring når du bor på et sted som du ikke eier, men det kan gjøres. Her er noen forslag til å leve et grønnere liv i en leiebil.

Bruksanvisning


•  Ingenting på jorden kan stoppe virkelig dedikert Gjenvinne, absolutt ikke bo i leilighet, hvorvidt bygningen har et resirkuleringsprogram.

Hvis den gjør det, flott, bruker du det. Hvis de ikke gjør det du gjør din egen resirkulering, og du kan selv ønsker å foreslå til utleier at han eller hun starte et resirkuleringsprogram for bygård.

Som en del av denne resirkulering, gjenbruk, og redusere idé, kan du praktisk talt innrede hele leiligheten med elementer du enten resirkulere eller gjenbruk. For eksempel, ville hand-me-down møbler og innbo fra dine foreldre faller inn under denne kategorien. Så ville kjøpe møbler fra en bruktbutikk, eller et garasjesalg, eller plukke den opp av gaten på søppel dag.

Det er lettere å resirkulere hvis du leier et hus, fordi ofte byen har et resirkuleringsprogram går allerede, og slik at du bare følge deres råd og resirkulere den måten.

Redusere midler bruker mindre av ressursene jordarter, og det er mange måter for leietakere å gjøre det. Alt fra å gå i stedet for å eie en bil, for å kjøpe bare annenhånds møbler, til decluttering overflødig ting og donere den til dem som trenger elementene mer enn du gjør.

•  Grønn rengjøring for leietakere er svært lignende til huseiere. Du bare kjøpe naturlige rengjøringsmidler og grønne produkter for å rengjøre hjemmet ditt, og du gjør et poeng å bruke dem i stedet for sterke kjemikalier.

•  Å dekorere leiligheten din grønne, som jeg nevnte tidligere, du trenger bare å gjenbruke møbler og innbo, enten ved å akseptere hånd meg nedturer fra foreldrene dine eller kjøpe dem brukt fra en bruktbutikk eller en brukt møbelforretning.

I stedet for å kjøpe billig plast elementer fra den lokale butikken, kan du vurdere å dekorere hjemmet ditt med naturlige ting som planter, skjell, og ting som naturen. Kurver er også flott.

Prøver å kjøpe økologisk sengetøy og håndklær hvis du kan. Tepper og andre elementer for ditt hjem bør være organisk og naturlig også. Unngå enhver og alle kjemikalier på ting som kommer inn i hjemmet ditt, leid eller ikke.

•  Andre grønne levende ideer inkluderer å sørge for at du har skiftet lyspærer med kompakt fluorescerende lyspærer, og at du prøver å kutte ned på bruk av elektrisitet, vann bruk, og enhver annen energi eller drivstoff som trengs for å kjøre huset ditt.

Unngå matavfall også. Spise lokalt og organisk så mye som mulig, og prøve å kutte kjøttforbruket. Sett i et vann filter for ditt kjøkken springen, og ta en metall vannflaske med deg til jobb eller skole.

Hvis du bor i byen, kanskje du ikke trenger en bil i det hele tatt. I stedet gå, sykle eller ta offentlig transport uansett hvor du skal gå.

Det er mange måter å leve et grønt liv i en leilighet eller leid hus, men disse forslagene bør komme i gang.

Tips og advarsler


  • Det er mulig å leve grønt i en leilighet eller leid hus med litt planlegging og forberedelser.