Hovudside

Hvordan Reinsulate Din Attic

by Walther

Hvordan Reinsulate Din Attic

Varmetap i hjemmet kan føre til en bratt strømregningen i vinter. En av de mest beryktede steder for varmetap gjennom loftet. Selv om loftet var en gang isolert, er det ingen garanti for at isolasjonen er riktig for ditt område, eller at isolasjonen er fortsatt effektiv. Kontakt din lokale bygningen avdeling for anbefalinger om hva isolasjon vurdering er nødvendig for ditt område. Du må heller ikke fjerne gammel isolasjon selv om det er fra 1970-tallet eller tidligere. Denne isolasjonen kan inneholde asbest, som er en fare for helsen din.

Bruksanvisning


•  måle dybden av den eksisterende isolasjon i inches.

•  Multipliser dybden av materialet ved R-verdi per tomme av isolasjon som er installert på loftet. Du kan finne R-verdien av gjeldende isolasjon på papiret som dekker isolasjon eller ved å kontakte en profesjonell service.

•  Trekk fra den totale R-verdien til det aktuelle isolasjon fra den ideelle isolasjon. Forskjellen er R-verdi behovet fra den nye isolasjon. Dele dette tallet med R-verdien i kvadrat inches funnet tidligere. Dette er hvor mye ekstra isolasjon du trenger.

•  Tette sprekker mellom veggen og bjelkene ved hjelp av fugemasse.

•  Kutt isolasjons platevatt bruker et verktøy kniv. Trykk platevatt i mellom bjelkene.