Hovudside

Når jeg Test pH-nivåer i My Pool Det Slår Purple

by Walther

Når jeg Test pH-nivåer i My Pool Det Slår Purple

Et svømmebasseng Eieren har mange oppgaver som må utføres for å holde et svømmebasseng trygg og hygienisk for svømming. To av de viktigste jobbene for pool eiere i å holde sine bassenger pyntet forholde seg til klor og pH-nivåer. Selv svømmebasseng klor og pH-verdier er separate saker, de er også avhengige av hverandre på bestemte måter. For eksempel når et basseng pH test kit produserer lilla farger, problemet egentlig ligger hos poolens klor nivåer.

pH Testing


Selv om ulike pool test kits varierer i hvor deres utstyr prøver klor eller tester pH, de alle deler visse likheter, også. For ett, nesten alle basseng pH test kits bruke de samme reagenser for å lage farger som vil avsløre et svømmebasseng pH. Også, en farge som betyr det samme blant alle basseng pH-test kits er lilla. Hvis en pool pH testresultater i en lilla farge, pool klor nivåer er for høyt og forstyrrer testens reagenser.

pH retesting


Et svømmebasseng pH test som blir lilla er ikke brukbart å måle basseng pH, og en ny prøve må tas. Når du har et nytt basseng pH prøven, er alt du trenger å gjøre for å hindre den fra å slå lilla igjen for å legge thiosulfate reagens til prøven. Tiosulfat, eller natriumtiosulfat, nøytraliserer effektivt klor. Legge til en dråpe tiosulfat til et basseng pH prøven vil tillate bassenget sanne pH for enkelt å bli bestemt.

Høy Klor


Et svømmebasseng er pH og klor nivåer går hånd i hånd med hverandre. Og feil svømmebasseng pH vil negativt påvirke basseng klor nivåer, akkurat som altfor lave eller for høye nivåer av pool klor vil negativt påvirke basseng pH. Etter å nøytralisere klor i et basseng pH prøve og etter bestemme basseng pH, bør du alltid teste bassengets klor nivåer. En lilla svømmebasseng pH test viser at klor nivåer i bassenget må kanskje senkes.

Anbefalte Levels


Å hindre lilla svømmebasseng pH testresultater i fremtiden, bør du alltid prøve å opprettholde din bassengets klor innenfor anbefalte grenser. I svømmebassenger, bør klor nivåer være mellom 1 og 3 deler per million (ppm), med 2 ppm være ideelt. Svømmebasseng pH bør også opprettholdes mellom 7 og 8, men 07.04 til 07.06 er det beste av alt. Du vil gjøre dine svømmebasseng vann sanitære oppgaver mye enklere når du konsekvent opprettholde riktig pool pH og klor nivåer.

Justere Levels


Du kan heve svømmebasseng pH ved å legge soda og senke det ved å legge muriatic syre. Pool klor nivåer er oppvokst ved å legge til mer klor. Ca 1,5 kg. av soda er nødvendig i 20.000 liter vann for å heve basseng pH over 7. Om 3/4 lb av kalsium hypokloritt klor er nødvendig i 20.000 liter å heve en pool klor til 2 ppm. Svømmebasseng klor nivåer slippe naturlig, men du kan redusere dem ved hjelp av tiosulfat ifølge bruksanvisningen.