Hovudside

Hvordan erstatte en V-formet Blower Kammer Furnace Filter

by Walther

De fleste ned-strømnings type ovner har to filtre som danner en V-form over viften i vifterommet. Filtrene sitter i en enkelt V-formet kanal over viften, og er vanligvis ute av syne. Et slikt filter ordning krever litt mer manøvrering enn når du arbeider med andre varianter. Noen ovn produsenter bruker en vask filter, mens andre bruker filtre som krever erstatning. Når du installerer en V-formet blåser rommet ovn filter, sikre at pilene på sidene av filtrene peker mot hverandre.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren til ovnen og åpne blåserommet tilgangspanelet. Noen tilgangspaneler bare løfte opp og bort fra enheten, mens andre har et par skruer som krever en stjerneskrutrekker eller mutter driver.

•  Reach inne viften rommet og ta tak i venstre side filter. Filtrene er over viftehjulet i en liten kanal. Vippe toppen av venstre side filter den mot midten av ovnen. Løft den opp litt og trekk bunnen mot venstre side av rommet. Når bunnen av filteret fjerner blåseren, trekke den ned ved siden av blåseren og ut av ovnen.

•  Ta tak i høyre side filter og tippe toppen av filteret mot midten av ovnen. Løft opp filteret litt og ta det akkurat som du gjorde på venstre side filter. Bunnen av filteret bør komme ned først.

•  Hold ett nytt filter på høykant med pil som peker til venstre, og skyv den mellom viften og venstre side av ovnen. Løfte den over viften, og plassere i bunnen av filteret i filterkanalen. Trykk på toppen av filteret over til høyre side av ovnen.

•  Gjenta installasjonsprosessen med det andre filteret, unntatt holder det med pilen som peker til høyre. Når filteret er i kanalen, trekke toppen av filteret mot venstre side av ovnen.

•  Sett vifterommet tilgangspanelet og skru på strømmen til ovnen.

Tips og advarsler


  • Erstatning filtre er tilgjengelig hjemme forbedring sentre og jernvareforretninger. Filterstørrelse er nødvendig for din enhet er trykt på siden av de eksisterende filtre.