Hovudside

Hvordan Refinish Rubber

by Walther

Hvordan Refinish Rubber

Rubber kommer fra gummitreet (Hevea brasiliensis), som hovedsakelig dyrkes på plantasjer i sørøst Asia. Den rubber tre produserer en latex saft og er worldâ € ™ s største produsent av naturlig gummi; Når treet er ikke lenger i stand til å levere latex, er det høstet for treverket. Den resulterende trelast er lyse og derfor lett å farge en rekke farger, fra naturlig til mørk. Rubber er også kjent som malaysiske eik, hvit teak, parawood eller Hevea tre. Dens korn ligner eik tallet. Lakkering av rubber møbler kan være lett med gode forberedelser, materialer og en liten albue fett.

Bruksanvisning


•  Velg et verk sted i en garasje, på en gårdsplass eller i et godt ventilert område og dekker arbeidsområdet med aviser eller et tøystykke. Sett på kjemikaliebestandig gummihansker og vernebriller.

•  Påfør kjemisk stripper til dine møbler; hvis det er et stort stykke, kan det være lurt å kle den i seksjoner. Pass på å følge instruksjonene på kjemisk stripper etiketten. Det er best å bruke et tykt lag med stripper - dona € ™ t bekymre deg om å spre den kjemiske jevnt. De fleste kjemiske strippere vil myke mål innen 10 til 30 minutter.

•  Fjern myknet finish. En skrape fungerer best på de flate delene av møbler, mens en slipesvamp eller stiv børste som fungerer best på hevet eller buede områder.

Du må kanskje gjenta trinn to og tre for å fjerne alle mål fra din rubber møbler.

•  Rengjør eventuelle rester fra stripperen hjelp lakk tynnere og skureklut. Tørk veden ned med mer lakk tynnere og heavy duty papir frotté eller rene bomullskluter.

•  La treverket tørke grundig. Dette vil ta minst over natten.

•  Forbered rubber møbler for sin nye mål av å gå over noen ujevnheter, først med en medium-klasse (# 120) sandpapir, deretter med en fin-klasse (# 220) sandpapir. Sørg for å følge tre korn. Fjern eventuelt tørket lim, spesielt rundt felles områder, som disse plassene ikke vil absorbere en beis. Når treverket er jevnt glatt, gå over den med en lofri klut for å fjerne slipestøv.

7 anvendelse av en olje-basert pre-flekk tre balsam, børsting i retning av kornet. Etter 15 minutter, tørk av overflødig med en ren lofri fille. Vær klar til å påføre beis - de fleste pre-flekk tre anlegget produsenter anbefaler å bruke flekken ikke mer enn to timer etter balsam.

•  Flekk din rubber møbler i henhold til instruksjonene på oljebasert beis. Du kan teste et lite område av tre for å sikre at du er fornøyd med resultatet. Deretter beis hele møbel, børsting i retning av kornet. Når flekken har gjennomvåt inn i treet (vanligvis 5 til 15 minutter), tørk av den ekstra væske med en klut. Hvis du ønsker flekken litt mørkere, følger søknads retninger og påfør et lag.

•  Når flekken har tørket (Tørketiden varierer i henhold til produsent og forhold), påføre et lag med beskyttende finish.

Tips og advarsler


  • Les alltid etiketten retninger ved bruk av kjemisk stripper, beis og beskyttende finish.
  • Vær sikker på at din pre-flekken tre conditioner og beis er både oljebasert. Ikke bruk en vannbasert pre-flekken tre conditioner og en oljebasert beis.
  • Pass på å jobbe i et godt ventilert område ved utøvelsen kjemisk stripper, beis og beskyttende finish.
  • Bruk gummihansker og vernebriller når du refinish møbler.