Hvordan fjerne en flekk fra flensen av en Chrome Sink


Hvordan fjerne en flekk fra flensen av en Chrome Sink

Sink flenser sitte innenfor renne av vasken for å hjelpe kanal vann til nedløp. Ser mye kontakt med overflødig vann, kan metallflenser raskt vokse farget av overskytende buildups av mineralforekomster. Noen matvarer og væsker som te og teblader, kan også la tannin flekker. For polert metall eller krom vasker, flekker skiller seg ut som en sår tommel. Gjenopprette den feilfri finish på vasken din ved å fjerne flekker fra avløpsflensen. Ansett flekk fjerning metoder som ikke vil ødelegger chrome glans.

Lys hardt vann flekker


Den sure natur eddik vil raskt spise gjennom lys hardt vann flekker uten å skade krom finish. Vask flensen først å fjerne gunk, ved hjelp av en slipende skrubb pad. Etter skylling, suge et papirhåndkle i hvit eddik, og dekker de fargede området av flensen med håndkle. En gjennomvåt papirhåndkle vil tillate eddik å sitte og mette mineralforekomster på flensen uten eddik kjører ned i avløpet. Skyv håndkle inn i de vanskelige å nå sprekker av flensen. Du kan la håndkle i noen minutter mens eddik oppløser mineralforekomster. Fjern papiret håndkle, skyll flensen med friskt vann og tørk med et håndkle.

Tunge hardt vann flekker


Hardt vann flekker igjen å sitte i en lang periode vokse vanskeligere å fjerne med eddik alene. Ved vedvarende, lang sitter hardt vann flekker, lage en tykk pasta av natron og eddik. Natron, teknisk referert til som natriumbikarbonat, fungerer som et mildt slipemiddel som vil bidra til å bryte ned mineralforekomster uten å ripe opp metall finish. Påfør et tykt dekke av pastaen over farget område av flensen, og forsiktig skuring flekken med lime, tar seg ikke å lage riper i forkrommet finish. La pastaen tørke over flekker, og skyll det bort med rent vann og tørk flensen med et håndkle.

Lys tannin Flekker


Selv om det ikke ser ut som det kan skinnende metall har fortsatt litt porøsitet, spesielt hvis den polske har slitt ned noen. Prosessen med å fjerne lys tannin flekker bruker også et papirhåndkle, men denne gangen ammoniakk erstatter eddik. Kjent for å fjerne blekk flekker, vil ammoniakk tilsvar fjerne pigmentene igjen av tannin flekker. Etter vasking og tørking flensen, dekker farget område av flensen med ammoniakk-fuktet papirhåndkle, og la papirhåndkle i flere minutter mens ammoniakken absorberer tannin flekker. Ta av håndkleet, skyll og håndkle-tørke flensen.

Tunge tannin Flekker


Nok en gang kan flekkfjerning nødvendiggjøre en mild slipende hvis flekkene er tunge nok. Hvis tannin flekker nøle etter soaking dem med ammoniakk, lage en pasta av natron og ammoniakk. Lett skrubbe flekker med en slipende skrubb pad. Flenser har ofte mange detaljer, så når en skrubb børste beviser ineffektiv, ansette en tannbørste for å komme inn i de vanskelige å nå steder. La lime å sitte, og dekke flekker til lim tørker. Du kan skylle pastaen ned i avløpet med ferskvann. En bit av hydrogenperoksid kan også hjelpe, men ikke la den hydrogenperoksid sitte så lenge at det mars målgang.

Future Vedlikehold


Rutinemessige og riktig vask rengjøring praksis vil bidra til å beskytte flensen fra fremtidige flekker. Vann stående for store mengder tid fører til mineralforekomster å bygge opp, så tørke ut flensen etter bruker vasken. Du kan unngå tannin flekker helt ved å skylle flekken fremkallende stoffer raskt før noen misfarging setter inn. Metall også riper og dulls lett når du er i jevnlig kontakt med slipende materialer. Unngå å bruke granulert vaskemidler og skureputer som de kan ripe krom eller blanke metalloverflater. Unngå også å bruke svært sure eller sterke kjemiske rengjøringsmidler for å unngå korrosjon og skrape.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler