Hovudside

Slik installerer en HVAC Forsyning Vent

by Walther

Se rundt deg hjem og du er sannsynlig å komme over HVAC vents. Noen av disse ventilene blåse luft ut i rommet fra ovnen og noen returluft tilbake til ovnen. HVAC forsyning lufteventiler levere luft til rommet ditt og er enten på din vegg, tak eller gulv. Hvis du er remodeling, kan det være lurt å installere en ny HVAC forsyning ventil for å matche den nye innredningen. I stedet for å kalle en oppvarming entreprenør, kan du gjøre det selv.

Bruksanvisning


•  Skru ut skruene fra forsiden av HVAC forsyning vent, ved hjelp av en skrutrekker. Trekk ventilen av veggen eller taket.

•  Mål åpningen i veggen eller taket for å bestemme målingene for erstatning vent, ved hjelp av et målebånd. Du ønsker både bredde og lengde.

•  Skyv den nye HVAC forsyning vent inn i åpningen. Fest den til veggen med hver av de medfølgende skruene. Vanligvis kommer de med to skruer - en for hver side.

Tips og advarsler


  • Hvis du feste en tilførsel vent til en vegg, plasserer et nivå på toppen av det før du fester til veggen. Dette vil sikre at det er montert nivå. For taket ventiler, visuelt justere det med en nærliggende rett overflate som et tilstøtende vegg.
  • Hvis du bytter ut et gulv vent, de mest sannsynlig ikke vil bli festet med skruer. Bare trekke det ut av åpningen for å fjerne. Den nye vil sette i gulvet åpningen.