Hovudside

Hvordan å rengjøre bunnen av en Quickset Pool

by Walther

Hvordan å rengjøre bunnen av en Quickset Pool

Svømming i bakgården bassenget er veldig moro, men bunnen av bassenget kan bli skitten med blader, døde insekter, hår og lotions. QuickSet bassenger med den blåser opp toppringen kan være billigere enn sine profesjonelt installert kolleger; Men de krever den samme omsorg og oppmerksomhet. Regelmessig støvsuging av bassenget vil holde gulvet rent.

Bruksanvisning


•  Sweep bunnen av bassenget med et basseng blad rake, hvis det er tung rusk bygge opp. Et basseng blad rake ligner en sommerfugl netto festet til en nal på en stang. Nalen forsiktig løfter løv og annet større avfall i oppsamlingsposen. Store blader og rusk vil tette vakuum hodet hvis det ikke fjernes før støvsuging.

•  Koble en hageslange til en Venturi vakuum hodet festet til en teleskopstav. Venturi støvsugere fungerer ved å tvinge vann fra en hageslange inn gjennom vakuum hodet. Den kvernet vann skaper vakuum, som trekker rusk fra bunnen av bassenget til en mesh, filterpose.

•  Manøver vakuum hodet langs bunnen av bassenget med langsomme, overlappende strøk. Ta den tiden du trenger. Sørg for at hver tomme av bassenget er gulvet har blitt støvsugd. Dette vil ikke bare fjerne ubehagelig rusk fra bunnen, men vil hemme veksten av alger.

Tips og advarsler


  • Støvsuge bassenget regelmessig, to eller tre ganger per uke.
  • Bruk aldri en hage rake, selv om laget av plast, inni QuickSet basseng. Det kan punktere duken.