Hovudside

Slik fjerner Marks på Mine brune skinnsko

by Walther

Slik fjerner Marks på Mine brune skinnsko

Sko gå gjennom en rekke overgrep som de erobre elementene hver dag. Hvis du har lagt merke til at dine skinnsko ser verre for slitasje og ønsker å fjerne merkene fra skoene, kan du enkelt gjøre det med noen enkle husholdningsprodukter. Bruk en blyant viskelær og hvit eddik for å rense brune skinnsko, sorte skinnsko og andre typer sko laget av lær, semsket eller kunstige materialer. Men uansett hva slags sko du er rengjøring, sørg for å gjøre en stikkprøve bare for å være sikker på at materialet ISNA € ™ t påvirket av rengjøringsmiddel.

Bruksanvisning


•  gni overflaten av skoen med et rent håndkle til å løfte fibrene og løsne smuss. Sørg for at skoen er helt tørt før du prøver å fjerne merkene fra skoene. Hvis de er litt fuktig, la skoen tørke før du begynner.

•  Gni en ren kunst tyggegummi viskelær over mark på skoen. Hvis du dona € ™ t ha en kunst tyggegummi viskelær på hånden, kan du prøve å bruke en enkel blyant viskelær i stedet. Viskelæret kan bidra til å løfte eller løsne lys slitemerker på skoene dine.

•  Bland 1 kopp lunkent vann og 1 ss. hvit eddik i en kopp eller bolle. Dypp kanten av håndkle i vann, og deretter vri den ut, så det er bare litt fuktig.

•  Dab merket med eddik-gjennomvåt håndkle. Etter at du dempe stedet med eddik løsningen, gni flekken forsiktig med håndkle eller med en skurebørste.

•  tillater skoen å tørke. Selv om det kan lukte litt eddik, bør denne lukten forsvinne i en dag eller så.

Tips og advarsler


  • Hvis flekken vedvarer, forsiktig gni flekken med et fint sand neglefil. Gjøre dette veldig nøye, så du vil bli å fjerne en liten del av skinn.