Hovudside

Hydroponic Poteter Method

by Walther

Å vokse en plante hydroponically er å dyrke den uten jord, ved hjelp av vann og løsninger rike på næringsstoffer og mineraler. Mens poteter kan virke en usannsynlig valg for hydroponics - gitt at de trives i jord hvor de er skjult for varme og sollys - det er faktisk ganske lett å dyrke poteter på denne måten. Dette bemerkelsesverdig enkelt og rimelig metode for potetdyrking kan gi en støtfanger avling, forutsatt at alle deler av anlegget - unntatt bladene - er dekket og oppbevares kjølig.

Hva du trenger


De som ønsker sine første steg inn i hydroponic hagearbeid for å være så enkel og rimelig som mulig vil være glad for å vite at ingen komplisert utstyr vil være nødvendig for å dyrke poteter hydroponically. Din første nødvendig element vil være noen få poteter som du vil bruke som "settepoteter", som du vil utnytte segmenter for ytterligere vekster.

For jord, perlite - er utmerket for hydroponically dyrke poteter - en vulkansk, siliceous rock. Sand og flis kan også brukes til å fordelaktig effekt, men perlitt har en tendens til å være mer sterkt anbefalt for hydroponisk dyrking av poteter. Perlite er ikke kjent for å være den mest fuktighet-retentive substans i hagearbeid, men poteter og andre knoller trenger ikke mye fuktighet.

Jordsmonnet og "settepoteter" vil trenge en gryte eller planter for å starte sin vekst i. En fire- eller fem-gallon potten er best for dette prosjektet, som gjør at størrelse og plass potet avleggere må ta tak. Anlegget er i sin helhet, kan trekkes fra planter når det har utviklet blomster, noe som indikerer at de nye avlegger poteter er klar for høsting.

Sette It Up


Før planting din "settepoteter", vil du ønsker å klippe dem i to og tørke dem ut i det åpne for en uke. Disse uttørkede halvdeler bør plantes 03:57 inches ned i perlite, sand eller flis. I ferd med å vokse dine poteter hydroponically og innendørs, husk at de vil trenge den samme varmen og lyset de ville trenge utenfor. Heldigvis trenger poteter trenger ikke mye av heller, noe som gjør dem en flott innendørs hydroponic hagearbeid prosjektet.

Også i forhold til lys, røttene av hydroponic poteter må være skjermet fra direkte sollys, og de må holdes på et kjølig miljø (mellom 50 og 80 grader F). Putting halm eller flis over vinrankene å beskytte dem mot et overskudd av lys og varme.

Tips


For flere avleggere, som vil føre til mer poteter, prøve å plante dine hydroponic poteter i en stables tårn planter, som er tilgjengelig på de fleste barnehager og store hjem forsyningskjeder. Du bør legge til flere perlite til bunnen planter som den opprinnelige potet frøplante vokser nye blader oppover i planters ovenfor.

Den beste tiden for å høste dine nye poteter er når bladene ser de har begynt å dø, og når blomstene har begynt å dukke opp. Denne utviklingen vil skje relativt samtidig. Ikke la modne poteter sitte for lenge unpicked, som de kan råtne på vintreet når de har over modnet.

Aldri vokse hydroponic poteter avdekket. Poteter utsettes for sollys produsere en kjemisk kalt solanine, et giftig stoff som slår poteter grønne. Husk å dekke røtter, vinranker og poteter med halm eller flis.