Hovudside

Hvordan Grow eviggrønne trær i Nevada

by Walther

Hvordan Grow eviggrønne trær i Nevada

Nevada har et variert landskap som inkluderer tøffe ørken biomer samt robuste fjellkjeder. Det finnes flere forskjellige vegetasjonssamfunn i hele staten, som alle inkluderer eviggrønne arter, ifølge Online Nevada Encyclopedia. I tillegg, eviggrønne trær er viktige planter i urbane landskap og gir skygge og hindre strålings oppvarming --- også kalt varmen øya effekt --- oppstår i bygde miljøer. Eviggrønne trær, når de er riktig valgt for landskapet, er lett å vokse i Nevada.

Bruksanvisning


•  Velg et egnet sted for å plante et eviggrønt tre på din eiendom. Små eviggrønne busker kan trygt plantet nær boliger eller andre strukturer i landskapet; store trær som furu bør plantes minst 25 meter fra boliger for å hindre komplikasjoner fra rot og gren utvikling.

•  Grav et hull to til tre ganger større enn rotklumpen den eviggrønne du plante, men på samme dybde, og sette av jorda. Det er viktig å skaffe nok plass for røttene til å utvikle seg uten å konkurrere med hverandre.

•  Fjern store steiner --- løpet av 3/4 tommer i størrelse --- fra den jord som du fjernet fra plantehull.

•  Mix i en del kompost eller en organisk planting jord til to deler innfødte jord. Endring av jord med organisk materiale gir ekstra næringsstoffer for eviggrønne trær og forbedrer også den fuktighet oppbevaring av jord.

•  Plasser treet i plantehullet, og fyll med endret jord og pakk det rundt roten ballen lett som du back-fylle hullet.

•  Lag en 3- til 6-tommers berm rundt ytterkanten av plantehullet når den er ferdig utfylt, og vann grundig. Legg ekstra jord som trengs når vannet legger seg.

•  Plasser en 3-tommers lag av organisk mulch rundt bunnen av treet for å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet og legge til rette for en sunn utvikling. Trekk mulch bort fra stammen av treet for å forhindre problemer fra skadedyr eller sykdommer.

Tips og advarsler


  • Du trenger ikke å endre jord med organisk materiale når plante en ørken eviggrønne arter.