Hovudside

Slik Care for en glassfiberoverflate Pool

by Walther

Slik Care for en glassfiberoverflate Pool

Sterk og holdbar, trenger glassfiber bassenger inneholder ingen smeltet ledd som kan føre til lekkasjer. Glassfiber overflaten bassenger kommer i en rekke former, inkludert nyre, freeform, rektangel og klassisk design. Glassfiber bassenger har en gel coat sealer som kan tåle de sterke UV-stråler fra solen, subtile jord skift og store mengder vann vekt uten å bekymre deg for varig skade. Med riktig stell og vedlikehold, vil din glassfiber overflaten basseng vare i flere tiår.

Bruksanvisning


•  Opprettholde de anbefalte vannstand i bassenget. De fleste produsenter krever at du bruker din pool innebygde skimmer som en retningslinje. Med andre ord, hvis din bassengvannet er selv med midten av skimmer, er det perfekt. En vannstanden for høy eller for lav, vil føre til at skimmer feilfunksjon. Slik at vannet til å slippe lavere enn anbefalt kan også føre til at glassfiberoverflaten for å spenne eller sprekke.

•  Rengjør ring rundt bassenget med en bil polish, etterfulgt av en bil voks. Begge produktene, påføres for hånd med en svamp og polert av med en myk klut, vil bidra til å fjerne luftbårne partikler, kroppsoljer og solkrem som bygges opp av glassfiberoverflaten langs vannkanten.

•  Fjern flytende blader, insekter og rusk fra din glassfiber overflaten basseng bruker bare utstyr som er utformet for å gjøre jobben. En teleskop hånd skimmer kan bidra til å fjerne rusk flyter på toppen av vannet, og et basseng vakuum kan plukke opp rusk som faller til bunnen, uten å skrape glassfiber.

•  Reparasjon hårfine sprekker og små sprekker med en glassfiber basseng reparasjonssett. Anvende materialene i settet til sprekken i henhold til produsentens instruksjoner. De fleste sprekker som oppstår på glassfiberoverflaten av et basseng kun påvirke gelcoat og anses mindre skader.

•  Sjekk dine vann pH nivåer regelmessig. Riktig vannkjemi vil bidra til å forebygge brennende øyne, irritert hud og skader på glassfiber gelcoat. Ideelle pH-verdier faller mellom 7,4 og 7,6 - enkelt justeres med kjemiske stabilisatorer. Kjøp et basseng vann testing kit for å hjelpe holde tallene i sjakk. Følg test kit anbefalinger for å gjøre justeringer.

Tips og advarsler


  • Hånden skimmer festes enkelt til en teleskopstang som lar deg rengjøre overflaten av vannet uten å komme i bassenget. I den samme respekt, de fleste pool støvsugere koble til et teleskophåndtak, også slik at du kan støvsuge bassenget uten å bli våt.
  • Bruk en myk skrubb børste til å skrubbe bort alger som har samlet seg på kantene av glassfiber basseng.
  • Ikke bruk slipende produkter for å rense glassfiber overflaten basseng. Skuresvamper, metallskraper og stålull vil alle forlate stygge riper på gelcoat finish.