Hovudside

Kan Miracle-Gro Potting Mix brukes til innendørs planter?

by Walther

Kan Miracle-Gro Potting Mix brukes til innendørs planter?

Selv om behovene for plantene er de samme enten de vokser innendørs eller utendørs, kan miljøet variere sterkt. En bregne plantet innendørs krever de samme næringsstoffene som en bregne av samme art plantet utendørs. Følgelig kan Scotts 'Miracle-Gro potting mix trygt brukes for innendørs planter.

Miracle-Gro Potting Mix


Miracle-Gro Potting Mix er spesielt formulert for potteplanter vokser innendørs eller utendørs. Ifølge Scotts nettside, kan Miracle-Gro Potting Mix mate en potteplante de nødvendige næringsstoffene i inntil seks måneder.

Miracle-Gro Fuktighetskontroll Potting Mix


Scotts tilbyr en fuktighetskontroll versjon av sin Miracle-Gro Potting Mix. Mye som standardversjonen, kan Miracle-Gro Fuktighetskontroll Potting Mix brukes i potteplanter som er innendørs og utendørs. Men hjelper fuktighetskontroll versjonen til å absorbere opp til 33 prosent mer vann, ifølge Scotts.

Hvordan bruke


Enten variasjon kan brukes når potting en ny plante eller re-potting et eksisterende anlegg. Scotts anbefaler å bruke en pott med drenering hull, fyll den en tredjedel av veien med Miracle-Gro potting blanding, og legge til roten ballen av anlegget før du fyller resten av veien med potting blanding. Etterpå, anbefaler selskapet vanning anlegget og la potten grundig renne.

Advarsel


Begge varianter av Miracle-Gro Potting Mix bør ikke brukes i utendørs hager, som det er spesielt formulert for potteplanter. I en hage, planter har en konstant tilførsel av næringsstoffer takket være økosystemet. Potteplanter har ikke denne luksusen og må ha sine næringsstoffer som følger med.