Hovudside

Hvordan Trim Queen Palm trestammer

by Walther

Hvordan Trim Queen Palm trestammer

The Queen Palm, kjent botanisk som Syagrus romanzoffiana, er en single-trunk tropisk palme tilpasset noen tempererte og subtropiske strøk. Det er et populært tre for boliger og gate applikasjoner på grunn av sin rett, oppreist trunk og rask vekst vane. Dronningen Palms er kjent for døde blader klamrer iherdig til stammen som ofte krever fjerning. I tillegg til døde blader, for å frukt klynger kan også trimmet eller fjernet holde treet ser ryddig og forhindre frukt kull slippe på plenen eller fortauet nedenfor. Stammen bør trimmes hvert år på undersiden av levende krone for å holde stammen klar av dødt materiale.

Bruksanvisning


•  Trim Queen Palm i bagasjerommet når som helst på året som døde og misfarget plantemateriale har bygget opp, og når frukt klynger har dukket opp.

•  Beskjær vekk døde blader, som er gjenkjennelige med sin brun misfarging, løs tilknytning til stammen, dessication, og halte, visnet eller tørr crunchy tekstur. Aldri fjerne grønne sunne blader. Hvis kort stilk som forbinder frond til stammen er grønn, er frond ikke død og bør stå på plass.

•  Sever frond stilkene på den horisontale, i rett vinkel i forhold til trestammen, ikke på forspenningen. Kuttet i nærheten av bunnen av frynseline men ikke så nær at stammen vev er gravd. Forsøk aldri å trekke bort helt nederst eller bunnen av Frond, da dette kan rive inn i bagasjerommet vev på måter som kanskje ikke er synlige ved første og skape forhold som inviterer sykdom og skadedyr til sårstedet.

•  Klipp av klynger av frukt når de begynner å se tatty eller som de begynner å bli utøst til bakken, som du ønsker. Sever klyngen gren nær stammen, men aldri huljern inn i bagasjerommet materiale. Støtt klynge med én hånd, og så eller løp av stammen rent slik at vekten av klyngen ikke trekke ned og rive det omkringliggende vev. Kast frukt klynge eller kompostere dem.