Hovudside

Hjem Water Well Installasjon

by Walther

Et hjem vann godt brukes til å bringe friskt drikkevann inn i ditt hjem. Brønnene er installert til serviceboliger som ikke har by eller tettsted vann fra et reservoar eller vannkilde, eller for boliger som velger å ikke bruke by eller tettsted vann tjenester. I noen landlige innstillinger, der det kan være vanskelig eller upraktisk å installere offentlig grunnvannsrørene, er det bare brønner som brukes for hjemme vannkilder. Installasjonen av en brønn er en prosess som involverer flere parter.

Vel Beliggenhet


Før du kan ha et godt, må en vannkilde bli plassert. De fleste områder av USA har kartlagt vannbord dybder. Tilgang til vann tabelldata fra dine myndighetene i byen for å finne ut din dybde. I noen tilfeller vil grunnvannsspeilet være dypere, eller vil du rett og slett nødt til å bore før du treffer vannet.

Well Drilling


En brønn er vanligvis boret 300 meter eller mer ned i jorden for å nå bærekraftig vannforsyning. En diamant bit, blir industrielle geologiske bore anvendes, og denne delen av prosessen er nesten alltid håndtert av en profesjonell boreselskap. Etter at hullet er boret, vil du ha tilgang til vannkilden jordiske gjennom en grunnvanns rør, som er installert etter at hullet er boret. En vannpumpe blir deretter installert i dette rør til å trekke vann opp til overflaten.

Pumpe Installasjon


For de fleste hjem en nedsenkbar vannpumpe er installert i brønnen. Disse pumpene er konstruert for å være neddykket i vann, og for å pumpe vann opp gjennom røret grunnvann inn i hjemmet. De kjører på strøm, slik at de må kobles til en sikring før installasjonen. Pumpen installeres i vannrøret og under grunnvannsreservoaret. Det finnes mange typer av nedsenkbare pumper, og hver er utformet for forskjellige brønndybder, for eksempel kort 50 til 100 fot, og dyp 150- til 300-fot brønner. Velg din basert på dybden av brønnen.