Hovudside

Hvite Perennial blomster

by Walther

Hvite Perennial blomster

Legge mett stauder med vakre hvite blomster til hagen din er like enkelt som å velge din favoritt blomster. De fleste blomstrende stauder kan plantes direkte i hager, hengende kurver eller bærbare beholdere for enkelhets skyld, og krever lite vedlikehold når de begynner å vokse.

Forkorte Taffy Ball Dahlia


De forkorte Taffy Ball Dahlia blomstrer fra en pære i moderat klima. Lett å vokse, er det Abridge Taffy en mounding plante med blomst skudd som trenger full sol, godt drenert jord og moderat vanning.

Alba Common Foxglove


Disse gammeldagse, staselige stauder oppsto i Europa og er dyrket for sine klynger av hvite blomster. Disse foxgloves vokse til en høyde på fem meter, og krever en god del vann og bare delvis sol å blomstre hjertelig i løpet av våren og vinteren.

Alba algeriske Iris


Alba algeriske Iris er en populær staude kjent for sin lett-å-vokse måte og senvinteren blomst tid. Lett identifiseres ved sin nesten fullstendig fravær av en stilk og store hvite blomster med en sentral gul-grønn linje, vokser Alba algeriske Iris opp til tolv inches høy og tåler en rekke forhold.

Alba Drumstick Primrose


Alba Drumstick Primrose er en populær sommer staude som trives i moderat våte, skyggefulle miljøer. De åpne hvite blomster oppstår samtidig som dens kraftig tann blader, og begge ekspandere samtidig til bredder på opp til 10 inches. Ikke plante denne typen primrose nær tungt lagdelte planter fordi det lett kan kvalt.

Amaryllis


Den staselige Amaryllis gjør best når dyrket innendørs, selv om det ikke har noen bestemt skygge eller vanning andre enn en konsekvent moderat klima og nøytrale til sur jord krav. Amaryllis vokse til høyder på opptil 3 meter med hvite blomster som ofte nå en 9-tommers spredning.