Hovudside

Hvordan ta vare på frukttrær i Michigan

by Walther

Hvordan ta vare på frukttrær i Michigan

Vokser frukttrær i Michigan tar litt mer årvåkenhet på grunn av den kalde vinterklima; Men det er flere arter av frukt som trives godt i staten. Ifølge Michigan State Extension, pære, eple, kirsebær og plomme trær gjøre det bra i den kalde Michigan klima. Faktisk produserer Michigan flere kirsebær enn noen annen stat i USA Den viktigste faktoren i omsorg for frukttrær beskytter dem fra de kalde temperaturer.

Bruksanvisning


•  Påfør frukttre spray til bladene og barken av frukttrær om våren og igjen i høst. Spray undersiden av treets blader, ettersom dette er der skadedyr og sykdom er mest vanlig. Disse spray er en blanding av insektmiddel for å hindre skadedyr og soppdreper for å forebygge sykdom. Plassere løsningen inn i en hage sprøyta gjør det lettere å søke.

•  Vannfrukttrær med en tomme av vann per uke. Overvåke nedbør i ditt område av Michigan og leverer ikke ekstra vann over 1-tommers nivå. Vanning om vinteren er vanligvis ikke nødvendig som smelter snø gir tilstrekkelig fuktighet.

•  Dekk trærne med klar plastfolie når frost er forventet. Påfør folien på nightfall og ta neste morgen så snart temperaturen stiger over frysepunktet.

•  Plasser en 2-tommers lag av mulch i en sirkel rundt bunnen av frukttre. Mulch bidrar til å beholde vann nær røttene av anlegget og gir ekstra isolasjon mot kulde.